Închide meniul

Vasile Mogoş a dezvăluit de ce a acceptat să vină la CFR Cluj: „Asta mi-am dorit!”. Ce a spus când a fost întrebat despre titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 0:11

Reclamă
Vasile Mogoş a dezvăluit de ce a acceptat să vină la CFR Cluj: „Asta mi-am dorit!. Ce a spus când a fost întrebat despre titlu

Vasile Mogoş a dezvăluit de ce a acceptat să vină la CFR Cluj

Vasile Mogoş, după un meci al CFR-ului / Profimediaimages

Vasile Mogoş a dezvăluit de ce a acceptat să vină la CFR Cluj. Fundaşul român în vârstă de 30 de ani a fost titular în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mogoş este unul dintre cele 13 transferuri realizate de gruparea din Gruia în această vară. După ce a jucat toată cariera în Italia, în Serie B sau Serie C, internaţionalul român a decis să se întoarcă în ţara natală.

Vasile Mogoş a dezvăluit de ce a acceptat să vină la CFR Cluj

În ultimele două sezoane, Vasile Mogoş a jucat în tricoul lui Crotone. Fundaşul care are o cotă de 350.000 de euro a recunoscut că abia aştepta o ofertă din Liga 1.

În seara asta a fost un meci important pentru Craiova, mare echipă, are jucători cu mare valoare. Eu mă bucur că sunt aici, sunt chiar mândru. Am găsit o echipă foarte bună.

Eu am venit că voiam să mă întorc în ţară, asta mi-am dorit. Chiar mă bucur de faptul ăsta. Dacă te uiţi la TV, poţi să spui că nu e aşa, dar terenul ăla e greu. Trebuie să fii concentrat 110%. E greu, foarte greu! Eu îmi fac datoria, treaba mea, după selecţionerul ştie ce să facă.

Reclamă

Trebuie să facem ca în prima repriză cu Adana, să încercăm să avem ocazii şi să marcăm goluri. Acolo e foarte greu, dar aşa e pe toate stadioanele. Noi trebuie să ne facem treaba noastră. Vedem cu coechipierii şi antrenorul ce trebuie să facem.

Eu nu vorbesc de titlu, ci meci de meci. Pe mine mă interesează condiţia fizică, aşa putem să ne gândim la titlu. Dar meci cu meci, asta mă gândesc şi eu şi colegii mei„, a declarat Vasile Mogoş la digisport.ro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Universitatea Craiova a trecut rapid în avantaj. În minutul 10, Alexandru Mitriţă a centrat perfect în interiorul careului, iar Creţu a îndeplinit o simplă formalitate şi a împins minge în poartă.  Până la pauză, jucătorii lui Mandorlini au reuşit să restabilească egalitatea. Yeboah a marcat, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 39. Ardelenii au rămas în atac şi Nicuşor Bancu a fost „eroul” oltenilor. A scos de două ori mingea de pe linia porţii la aceeaşi fază.

Laurenţiu Reghecampf putea fi extrem de inspirat la debut. L-a trimis pe teren pe Jovan Markovic, iar atacantul oltenilor îşi putea trece imediat numele pe tabelă. Sava a intervenit salvator şi a respins mingea în bară. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB.

Cum arată clasamentul în Liga 1:

1. FCSB – 9 puncte
2. CFR Cluj – 7 puncte
3. Farul – 6 puncte
4. Hermannstadt – 6 puncte
5. Rapid – 5 puncte
6. Universitatea Craiova – 5 puncte
7. Sepsi – 4 puncte
8. U Cluj – 4 puncte
9. Poli Iaşi – 3 puncte
10. FC Voluntari – 3 puncte
11. Petrolul – 2 puncte
12. FC Botoşani – 2 puncte
13. Oţelul – 2 puncte
14. UTA – 1 punct
15. Dinamo – 0 puncte
16. FC U Craiova 1948 – 0 puncte

În această etapă mai sunt de disputat meciurile Petrolul – FC Voluntari şi Dinamo – Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și