Închide meniul

„Vede fotbalul cum puțini o fac” Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător din Liga 1: „Aduce aminte de Pirlo”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 septembrie 2024, 9:54

Reclamă
„Vede fotbalul cum puțini o fac Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător din Liga 1: „Aduce aminte de Pirlo

Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător din Liga 1

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a fost dat pe spate de un jucător din Liga 1. Oficialul FCSB-ului a fost provocat să facă un prim cel mai bun 11 din Liga 1, fără jucători de la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a inclus în acest Dream Team din Liga 1, fără jucători de la FCSB, pe Panagiotis Tachtsidis, de la CFR Cluj.

Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător din Liga 1: „Aduce aminte de Pirlo”

La mijlocași, aș fi ales de la noi, dar cum nu pot, o să îl aleg pe Tachtsidis. Vede fotbalul cum puțini o fac. Păstrând proporțiile, aduce aminte de Pirlo, un playmaker retras aproape de apărare. I-aș recomanda să stea mai sus”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Cel mai bun prim 11 cu jucători din Liga 1, în opinia lui Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului nu a putut include fotbalişti de la echipa lui:

  • Siegrist (Rapid) – Manea (Rapid), Săpunaru (Rapid), Screciu (Univ. Craiova), Bancu (Univ. Craiova) – Grameni (Rapid), Anzor (Univ. Craiova) – Baiaram (Univ. Craiova), Tachtsidis (CFR Cluj), Mitriţă (Univ. Craiova) – Louis Munteanu (CFR Cluj)

Mihai Stoica a lăudat transferul lui „Dina” Grameni la Rapid

Mihai Stoica i-a lăudat pe giuleşteni pentru transferul lui Constantin „Dina” Grameni la Rapid. „MM” a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Grameni.

Reclamă
Reclamă

Rapid a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor, în pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Pe lângă „Dina” Grameni, giuleştenii i-au mai prezentat oficial şi pe Tobias Christensen şi pe Clinton N’Jie. Şi Aaron Boupendza e aşteptat la Bucureşti, unde ar urma să semneze cu Rapid.

Mihai Stoica a subliniat că „Dina” Grameni este un jucător matur, deşi are doar 22 de ani. „MM” susţine că rivala Rapid a reuşit un transfer excelent, mijlocaşul fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul în sezonul 2022-2023, sezon în care constănţenii au devenit campioni.

Grameni e unul clar! Poate că anul trecut nu a fost la nivelul la care a fost în (n.r. sezonul) 2022-2023, când a fost cel mai bun sezonu al lui şi când a avut un raport substanţial la câştigarea campionatului de către Farul, marcând 7 goluri.

Reclamă

E un jucător foarte bun, care a crescut foarte mult, doar 22 de ani, cred că e o achiziţie foarte bună făcută de Rapid! E un jucător cu care ajungi la poartă. Mă uitam şi la naţionala de tineret acum, el a căpătat maturitate, fotbalistic e la 30 de ani. Are piciorul stâng foarte bun şi e foarte inteligent, adică cred că e genul de jucător care e în stare să interpreteze orice partitură îi dă antrenorul.

Şi dacă i-aş fi avut pe Şut şi Lixandru, pe mijlocaşii noştri, Grameni avea şanse mari în opinia mea”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată.

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania. Echipa lui Mircea Lucescu a obţinut a doua victorie în Nations League şi s-a impus în meciul de pe stadionul Steaua.

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, a început meciul ca rezervă. El a fost introdus de Mircea Lucescu în minutul 56, în locul lui Marius Marin.

Gigi Becali nu l-a menajat pe Olaru, după prestaţia din meciul cu Lituania, deoarece nu a reuşit să înscrie sau să paseze decisiv, dar Mihai Stoica a avut alt discurs la adresa jucătorului de la FCSB:

Cred că jucătorul care a schimbat radical ceea ce s-a întâmplat a fost Olaru, pentru că a fost foarte activ şi a intrat într-un moment dificil.

După prima repriză, parcă începusem să jucăm din ce în ce mai rău. Unii au jucat foarte slab, mai ales cei din compartimentul defensiv, mai puţin Bancu”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

16:30

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Prima reacție a antrenorului: „Mă simt extrem de mândru!”

16:28

Jordan Chiles a dat cărţile pe faţă, după scandalul de la Jocurile Olimpice: „Simt că am fost cu adevărat lăsată în întuneric!”

15:48

NEWS ALERTRăzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și