Închide meniul
EXCLUSIV

Verdict dur pentru Gigi Becali: „FCSB nu a dorit să ia campionatul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 16:59

Verdict dur pentru Gigi Becali: „FCSB nu a dorit să ia campionatul

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Helmut Duckadam a oferit un verdict dur pentru Gigi Becali. Legendarul portar susţine că strategia celor de la FCSB a fost una falimentară, dar şi că CFR Cluj va pune mâna pe al şaselea titlu consecutiv în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, FCSB e pe locul 3, la şapte puncte de liderul Farul Constanţa şi la şase lungimi de echipa lui Dan Petrescu.

Verdict dur pentru Gigi Becali: „FCSB nu a dorit să ia campionatul”

„Nu ştiu dacă FCSB a mai compromis un an. Nu ştiu dacă şi-a dorit cu adevărat să câştige campionatul. E părerea mea. Eu văd favorită tot pe CFR, e greu pentru FCSB şi pentru celelalte echipe, se vede acolo mâna lui Dan Petrescu.

E aceeaşi rigoare, seriozitate şi cred că vor câştiga încă o dată campionatul”, a spus Helmut Duckadam, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dumitru Dragomir a anunţat antrenorul perfect pentru FCSB şi Gigi Becali

Dumitru Dragomir a anunţat care ar fi antrenorul perfect pentru FCSB şi Gigi Becali. Mitică l-a numit pe Ilie Stan, cel care antrenează în Kuweit, la Al Kazma, după despărţirea de Al Seeb.

Reclamă

Stan a mai antrenat FCSB în sezonul 2011-2012, asta după ce reuşise să o promoveze pe Victoria Brăneşti din Liga 3 până în Liga 1, în ani consecutivi. Dragomir e sigur că acesta ar fi antrenorul care ar putea lucra în condiţiile speciale impuse de Gigi.

„Ilie Stan este un foarte bun antrenor care văd că n-are angajament (n.r. – antrenează în Kuweit). Ilie Stan este antrenor de Steaua, de Dinamo, de echipe cu nume.

4,5 antrenori în ţară sunt antrenori buni, inclusiv cei tineri, Croitoru, Prepeliţă, despre care eu am o impresie foarte bună. E un antrenor bun”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Strategia lui Gigi Becali, făcută praf de Ciprian Marica

Strategia lui Gigi Becali a fost făcută praf de Ciprian Marica. Chiar dacă a investit milioane de euro în ultima campanie de transferuri, finanţatorul roş-albaştrilor e încă departe de titlu.

„FCSB ne a obișnuit de-a lungul timpului cu oscilații, atât ale jucătorilor, cât și ale conducerii. Astăzi pun preț pe cupele europene, mâine, nu îi mai interesează. Astăzi punem preț pe campionat și nu ne mai intereseaza Cupa și așa mai departe.

O strategie de achiziții în care e greu să-i mulțumești pe toți. Sunt 3, 4 jucători pe aceeași poziție. Acolo îți dau cel mai bun randament. Sigur, tu poți să-i folosești pe ce poziție vrei, să le găsești loc în echipă, însă nu vor da același randament.

FCSB ne-a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început și n-a avut un sfârșit. Tocmai de aceea n-au reușit să câştige campionatul, cu toate că investesc cei mai mulți bani în transferuri. Au cei mai valoroși, individual, jucători, dar fotbalul e un sport de echipă, trebuie să formezi o echipă.

La FCSB tot vedem doar jucători luați individual și calitațile lor individuale, despre echipă vorbim destul de puțin în ceea ce înseamna FCSB”, a spus Marica, citat de sport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și