Închide meniul

Verdict în cazul fazei golului anulat al lui Dawa! Stare totală de uluială

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 8:50

Reclamă
Verdict în cazul fazei golului anulat al lui Dawa! Stare totală de uluială

Verdict în cazul fazei golului anulat marcat de Dawa! Stare totală de uluială

Colaj Digisport

Verdict în cazul fazei golului anulat al lui Dawa. George Galamaz şi Răzvan Pleşca au fost uluiţi să vadă că reuşita din foarfecă a lui Dawa a fost anulată pe motiv că mingea a ieşit în afară terenului în momentul centrării lui Cristi Ganea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât George Galamaz, cât şi Răzvan Pleşca nu îşi explică cum de nu s-a intervenit din cabina VAR. Mai mult, cei doi au spus că se vede clar că mingea nu a ieşit cu întreaga circumferinţă.

„De la nivelul solului nu se vede foarte bine, dar sunt imaginile de la înălţime unde se vede că mingea nu a ieşit cu toată circumferinţa şi atunci normal ar fi trebuit să fie gol valabil. Nu mi se pare o fază atât de dificilă”, a spus George Galamaz la primasport.ro.

„E o greşeală mare a asistentului, eu nu înţeleg de ce la asemenea faze ridică fanionul, el fiind la vreo 60 de metri, că e pe partea cealaltă. Nu are cum să vadă dacă mingea iese cu toată circumferinţa, aşa că la astfel de faze ar trebui decis la VAR. Dacă nu poţi demonstra că mingea a depăşit suprafaţa de joc atunci lasă golul”, a spus şi Pleşca pentru sursa mai sus citată.

În minutul 86, Cristi Ganea a centrat pentru fundaşul central al FCSB-ului, iar acesta a reluat spectaculos, din foarfecă. Dawa a marcat, dar golul a fost anulat pentru că asistentul a considerat că Ganea a centrat din spatele liniei terenului.

Reclamă

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul: „L-am sunat pe MM să facem 10 schimbări”

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul. Patronul vicecampioanei a avut o reacție halucinantă după partida din Cupa României.

După fluierul final al partidei de la Galați, patronul de la FCSB a făcut o adevărată criză de nervi. Gigi Becali a luat la țintă pe toată lumea, de la arbitri până la jucătorii din echipa pregătită de Elias Charalambous. De asemenea, a dezvăluit faptul că a avut o convorbire cu Mihai Stoica, legată de schimbările echipei sale.

„Dacă avem gol valabil anulat, ce vrei mai mult? Nu că bag eu mâna în foc, se vede la reluări! Oameni nebuni, nu știu ce să zic, oamenii nu mai au minte, au întunecime. E un arbitru slab.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e ușoară faza, e cea mai extraordinar de ușoară faza, e mingea pe linie, ce vrei să mai faci? Depășește cu toată circumferința? Da, atunci e clar”.

Eu văd reluarea, au așteptat și au tot așteptat intervenția VAR. VAR-ul a intervenit. Eu am văzut meciul ăsta, am văzut că s-a oprit meciul și arbitrul a așteptat ce zice.

Când e vorba de VAR, ce să mai intervină asistentul? Cum să nu vadă și asistentul, dacă noi vedem. Ziceți ce mai vreți! Ați văzut că patru jucători au fost schimbați, ăia încurcau, de-aia au fost schimbați.

I-am dat telefon lui MM și i-am spus că dacă pot să schimb zece și regulamentul îmi dă voie, aș schimba zece jucători”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și