Închide meniul

Scandal după Oţelul – FCSB 1-1! Reuşita lui Dawa, din foarfecă, ar fi fost valabilă! „Roş-albaştrii” au acuzat arbitrajul

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 0:26

Reclamă
Scandal după Oţelul – FCSB 1-1! Reuşita lui Dawa, din foarfecă, ar fi fost valabilă! „Roş-albaştrii au acuzat arbitrajul

Momentul centrării lui Ganea pentru Dawa / captură digisport.ro

Scandal după Oţelul – FCSB 1-1! Reuşita lui Joyskim Dawa, din foarfecă, ar fi fost valabilă. În minutul 86, Cristi Ganea a centrat pentru fundaşul central al FCSB-ului, iar acesta a reluat spectaculos, din foarfecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a marcat, dar golul a fost anulat pentru că asistentul a considerat că Ganea a centrat din spatele liniei terenului. Potrivit reluărilor, reuşita ar fi fost valabilă.

Scandal după Oţelul – FCSB 1-1! Reuşita lui Dawa, din foarfecă, ar fi fost valabilă!

Gigi Becali a acuzat dur arbitrajul, după ce reuşita lui Dawa a fost anulată. Şi Alex Băluţă, marcatorul unui gol superb în minutul 76, a susţinut că golul lui Dawa a fost valabil.

FCSB a deschis scorul în minutul 76, după ce Băluţă a marcat cu exteriorul, imparabil, dar „roş-albaştrii” au fost egalaţi în minutul 90. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap plasată perfect.

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul: „L-am sunat pe MM să facem 10 schimbări”

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul. Patronul vicecampioanei a avut o reacție halucinantă după partida din Cupa României.

Reclamă

Partida dintre Oțelul și FCSB a contat pentru etapa a 2-a a Cupei României. Meciul de la Galați a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După fluierul final al partidei de la Galați, patronul de la FCSB a făcut o adevărată criză de nervi. Gigi Becali a luat la țintă pe toată lumea, de la arbitri până la jucătorii din echipa pregătită de Elias Charalambous. De asemenea, a dezvăluit faptul că a avut o convorbire cu Mihai Stoica, legată de schimbările echipei sale.

Gigi Becali: „Dacă avem gol valabil anulat, ce vrei mai mult?”

„Dacă avem gol valabil anulat, ce vrei mai mult? Nu că bag eu mâna în foc, se vede la reluări! Oameni nebuni, nu știu ce să zic, oamenii nu mai au minte, au întunecime. E un arbitru slab.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e ușoară faza, e cea mai extraordinar de ușoară faza, e mingea pe linie, ce vrei să mai faci? Depășește cu toată circumferința? Da, atunci e clar”.

Eu văd reluarea, au așteptat și au tot așteptat intervenția VAR. VAR-ul a intervenit. Eu am văzut meciul ăsta, am văzut că s-a oprit meciul și arbitrul a așteptat ce zice.

Când e vorba de VAR, ce să mai intervină asistentul? Cum să nu vadă și asistentul, dacă noi vedem. Ziceți ce mai vreți! Ați văzut că patru jucători au fost schimbați, ăia încurcau, de-aia au fost schimbați.

I-am dat telefon lui MM și i-am spus că dacă pot să schimb zece și regulamentul îmi dă voie, aș schimba zece jucători”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă!

Alex Băluţă a acuzat şi el că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă! Atacantul roş-albaştrilor a marcat un gol în deplasarea de pe terenul lui Oţelul Galaţi din Cupa României, scor 1-1.

„Se pare că am avut un meci greu, l-am avut în mână. Din păcate nu am reuşit, trebuie să vedem ce nu am făcut bine şi să mergem înainte.

Nu e uşor pentru că toate echipele se mobilizează împotriva noastră. Trebuie să fim atenţi, nu ne permitem să pierdem puncte. Mă refer la următorul meci de campionat. Trebuie să înscriem mai mult. Am avut şi gol valabil, am înţeles că mingea nu a ieşit. Nu înţeleg de ce avem VAR, se analizează atât de mult, dar nu se trage o concluzie clară.

Reclamă

Trebuie să gestionăm finalul, aici suferim foarte mult. Trebuie să învăţăm din lucrurile astea. Cred că este al treilea sau al patrulea meci când suntem egalaţi în minutul 90. Am mai avut un gol asemănător în Ungaria. Exersez mult la antrenament, sunt bucuros că am reuşit un asemenea gol. Asta e datoria mea de atacant, să înscriu”,  a declarat Alex Băluţă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și