Închide meniul

Verdictul lui Cristi Borcea după Dinamo – FCSB 0-2! Ce mesaj a avut pentru fani: „Să stea liniştiţi”

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 15:41

Reclamă
Verdictul lui Cristi Borcea după Dinamo – FCSB 0-2! Ce mesaj a avut pentru fani: „Să stea liniştiţi

Verdictul lui Cristi Borcea după Dinamo - FCSB 0-2! Ce mesaj a avut pentru fani: "Să stea liniştiţi"

Cristi Borcea / Antena Sport

Verdictul lui Cristi Borcea după Dinamo – FCSB 0-2 a venit a doua zi după meci. Fostul acţionar al formaţiei din Ştefan cel Mare nu a urmărit meciul care a avut loc pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul a fost câştigat de campioana României graţie golurilor marcate de Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi. În urma acestui rezultat, Dinamo a coborât în clasament şi nu se mai află pe loc de play-off.

Verdictul lui Cristi Borcea după Dinamo – FCSB 0-2! Ce mesaj a avut pentru fani: „Să stea liniştiţi”

Cristi Borcea a ţinut însă să felicite galeria „câinilor” pentru scenografia de la începutul partidei şi a avut un mesaj clar pentru fani. Fostul conducător de la Dinamo este convins că fanii trebuie să stea liniştiţi, deoarece rezultatul cu FCSB nu schimbă situaţia, iar echipa poate termina în continuare pe un loc de play-off la finalul sezonului:

„Din nefericire, nu am văzut meciul, l-am pierdut, dar e păcat că Dinamo a pierdut, pentru că un derby rămâne un derby întotdeauna. Însă am văzut pe net scenografia afişată de suporteri, au fost senzaţionali ca întotdeauna. Au câştigat clar lupta cu fanii adverşi.

Iar în privinţa echipei să stea liniştiţi, eu cred că Dinamo are în continuare şanse la play-off, nu se schimbă nimic din acest punct de vedere, chiar şi după înfrângerea cu FCSB. Cred că obiectivul lor rămâne acelaşi, calificarea în primele 6, le este la îndemână”, a declarat Cristi Borcea, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB, cu un meci mai puţin disputat, se află pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 7 în clasament, cu 18 puncte. Pentru campioana României urmează meciul de la jumătatea săptămânii din Europa League cu Rangers, după care va juca cu Rapid. De partea cealaltă, Dinamo se pregăteşte pentru deplasarea de la Sibiu de la finalul săptămânii, cu Hermannstadt. Dinamo şi FCSB se vor reîntâlni pe 30 octombrie, de data aceasta în grupele Cupei României.

Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi „forţează” debutul la naţională: „N-ai altul!”

Printre jucătorii care l-au impresionat pe Gigi Becali în derby-ul cu Dinamo se numără şi Mihai Popescu. Jucătorul adus în urmă cu o lună la FCSB a fost propus deja de patron la echipa naţională a României. Becali este convins că Mircea Lucescu, care a fost prezent pe Arena Naţională, îl va convoca în viitor pe fundaşul de 31 de ani:

„Voi să ştiţi că Dinamo nu este o echipă slabă. Ei au încercat să joace de pe fund. Părerea mea e că a greşit… deşi l-am lăudat mult pe Kopic, eu zic că a greşit. El a încercat, asta a făcut la echipa asta, i-a pus să paseze. Juca bine Dinamo, numai că în a doua repriză, dacă a văzut că nu poate pasa de pe fund, că ăştia fac pressing… dă acolo în faţă, la bătaie, ce o fi o fi.

Reclamă

Nu puteau, Dinamo nu e o echipă slabă, suntem noi prea puternici. Suntem prea puternici şi nu putem fi opriţi. Şi în apărare, cu Radunovic, Dawa, Ngezana… chiar şi Popescu. Eu cred că el va fi la echipa naţională, că a fost Mircea Lucescu în tribună. N-ai altul, fundaş central la ora asta părerea mea, că român… el după Drăguşin.

Dar în centru, mijlocaş… avem Olaru, Şut, Băluţă. În atac Bîrligea, Tavi Popescu, Miculescu. Avem o echipă foarte puternică, nu o poţi opri. Dinamo nu a fost o echipă slabă, am fost noi prea puternici. De asta nici nu am făcut schimbările”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și