Închide meniul

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2024, 16:48

Reclamă
Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid

Daniel Pancu şi Ianis Hagi / Colaj Profimediaimages

A apărut verdictul lui Daniel Pancu, imediat după vestea că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid. Fostul atacant este convins că internaţionalul român s-ar adapta imediat la clubul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu mai face parte din planurile lui Philippe Clement şi a fost trimis la echipa a doua. Antrenorul lui Rangers a afirmat că mijlocaşul de 25 de ani îşi doreşte un transfer şi că va pleca până la finalul acestei perioade de mercato.

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid

Ianis a ajuns pe lista de transferuri a lui Dan Şucu. Patronul Rapidului vrea să profite de situaţia acestuia de la Rangers şi să îl aducă în locul lui Albion Rrahmani, care tocmai a fost vândut pe 5 milioane de euro la Sparta Praga.

Posibila mutare este văzută cu ochi buni de selecţionerul României U21, care îl felicită pe acţionarul majoritar al alb-vişiniilor.

(Îl vezi pe Ianis Hagi la Rapid?) Înseamnă că patronul vrea să investească foarte mult în echipă. El vrea să aibă performanță. 100% s-ar potrivi pe stilul Rapidului. Nu știu acum dacă Ianis ar vrea să se întoarcă în România deocamdată”, a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi a jucat ultima oară în Liga 1 în 2019. A fost vândut atunci de Gică Hagi la Genk pentru 4.7 milioane de euro. În 83 de meciuri din campionatul României, mijlocaşul a marcat 20 de goluri şi a oferit 13 pase decisive.

Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ianis Hagi de la Genk, în 2020.

Ianis Hagi a trăit o umilinţă de proporţii la echipa a doua a lui Rangers

Trimis la echipa secundă de Philippe Clement, Ianis a fost titular în disputa de tristă amintire pentru el. Rangers B a deschis scorul, după care adversarii au înscris din toate poziţiile.

Reclamă

La pauză Blackburn conducea cu 3-1, dar a mai marcat o dată imediat după reluarea jocului. În minutul 58, Ianis Hagi a contribuit la o reuşită a lui Rangers B. I-a pasat perfect lui Findlay Curtis, care a intrat în careu şi a finalizat cu un şut la colţul lung.

Pe final, Blackburn a mai marcat de două ori şi a obţinut o victorie incredibilă, scor 6-2.

Este inacceptabil un astfel de rezultat la acest club. Suntem foarte dezamăgiţi. Totul este o lecţie, iar aceasta a fost una grea. Nu vom accepta faptul că am primit 6 goluri„, a reacţionat antrenorul secund al lui Rangers B, Malky Thomson.

Fanii lui Rangers au reacţionat imediat pe reţelele sociale şi i-au criticat dur pe jucători.

Şi când te gândeşti că erau suporteri care îşi doreau ca unii dintre jucători să facă pasul la prima echipă„, „Ruşinos de la primul la ultimul” şi „Trebuie să fie o totală lipsă de talent la academia lui Rangers” sunt doar câteva dintre comentariile postate.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și