Închide meniul

Verdictul specialistului după arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 1-1. Marius Avram a analizat fazele care l-au făcut pe Mihai Stoica să îl facă praf pe Marcel Bîrsan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 8:29

Verdictul specialistului după arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 1-1. Marius Avram a analizat fazele care l-au făcut pe Mihai Stoica să îl facă praf pe Marcel Bîrsan

Verdictul specialistului după arbitrajul din FCSB - FC Voluntari 1-1. Malcom Edjouma, eliminat pe Arena Naţională

Marius Avram a analizat fazele de arbitraj / Captură Orange Sport

Care este verdictul specialistului după arbitrajul din FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Marius Avram a analizat cele mai controversate faze din meciul de pe Arena Naţională. Ilfovenii au smuls un punct in extremis, în minutul 90+7, după un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a avut un atac devastator la adresa brigăzii de arbitri conduse de Marcel Bîrsan. Marius Avram i-a dat dreptate numai la eliminarea lui Malcom Edjouma, din minutul 86.

Verdictul specialistului după arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 1-1. Concluziile lui Marius Avram

Al doilea cartonaș galben primit de Edjouma este destul de clar și corect acordat, dar primul avertisment a fost acordat greșit. Edjouma nu joaca mingea cu mâna, ci cu umărul, în mod evident. Arbitrul s-a păcălit din cauza poziționării care nu i-a permis să vadă faza în întregime, dar ar fi putut fi ajutat de arbitrul asistent de pe acea parte”, a declarat Marius Avram la prosport.ro.

MM a cerut şi un penalty pentru FCSB, după o minge care l-a lovit în cot pe Armaş. Marius Avram nu i-a dat dreptate. Acesta asigură că s-a respectat regulamentul şi la lovitura de la 11 metri acordată lui FC Voluntari.

Mingea șutată de atacantul celor de la FCSB loveste brațul lui Armaș, care se află lipit de corp, fără a mări suprafața corpului și, astfel, nu se impunea lovitură de la 11 metri. Compagno, aflat în spatele fundașului, nu face niciun gest că ar vrea să joace mingea, nu influențează și nu împiedică adversarul.

Reclamă

Cel de-al doilea atacant aflat în poziție de ofsaid în spatele portarului, în momentul șutului, joacă mingea după ce este respinsă de portar și, astfel, poziția devine sancționabilă. Decizia corectă este ofsaid”, a precizat fostul arbitru.

Mihai Stoica a pus „tunurile” pe brigada de arbitri condusă de Marcel Bîrsan. A acuzat eliminarea lui Malcom Edjouma, dar şi faptul că echipa antrenată de Nicolae Dică nu a primit penalty în minutul 50, când mingea a lovit cotul unui jucător de la FC Voluntari.

Henț la Armaș, penalty. Nu se dă. Se inventează un ofsaid. Eliminare gratuită Edjouma.

Reclamă 4 / 0/3

Măcar la Londra au inventat penalty contra noastră fără VAR. Aici avem. Nu că l-am folosi mereu corect. Unii lasă impresia că au paturi în dubă„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Malcom Edjouma, eliminat pe Arena Naţională

Mijlocaşul comparat de Gigi Becali cu Paul Pogba a primit două cartonaşe galbene pe Arena Naţională. Francezul a fost avertizat prima dată în minutul 68, când Marcel Bîrsan a considerat că jucătorul lui FCSB a făcut henţ. Edjouma a protestat şi a arătat că a lovit mingea cu umărul şi că decizia „centralului” a fost greşită. Pe reluări s-a putut observa că fotbalistul avea dreptate.

La scurt timp după ce David Miculescu a deschis scorul, Edjouma a mai văzut un cartonaş galben. A făcut un fault şi nu a scăpat. A fost eliminat şi îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Mijlocaşul de 25 de ani nu va putea juca chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă. În cinci meciuri din această ediţie de campionat a jucat Edjouma.

Risto Radunovic şi-a „pus cenuşă în cap” după FCSB – FC Voluntari 1-1

Fundaşul stânga al celor de la FCSB se consideră principalul vinovat pentru faptul că echipa sa a ratat victoria în prelungirile partidei cu FC Voluntari.

În minutul 5 al prelungirilor, Radunovic a alunecat în careu şi l-a doborât pe Adam Nemec, cel care a şi transformat penalty-ul.

O seară foarte tristă pentru noi si pentru mine. Din cauza mea nu am câştigat meciul. În ultimele secunde am alunecat. L-am atins şi a fost penalty. Nu am vrut să joc mingea sau să intru în el. Sunt foarte trist că am pierdut puncte în minutul 95. Asta nu merită nici clubul şi nici suporterii.

Reclamă

Dacă nu era penalty era 1-0 şi gata. Suntem ghinionişti şi trebuie să câştigăm următorul meci. Sper să ieşim din situaţia asta şi să adunăm puncte. Nu vreau să mă gândesc la ratarea playoff-ului. Omrani e un jucător bun, mă bucur că a venit şi îi urez multă baftă”, a spus Risto Radunovic.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și