Închide meniul

Mihai Stoica, atac devastator la arbitrii din FCSB – FC Voluntari 1-1: „Unii lasă impresia că au paturi în dubă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 0:13

Mihai Stoica, atac devastator la arbitrii din FCSB – FC Voluntari 1-1: „Unii lasă impresia că au paturi în dubă!

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • FCSB – FC Voluntari 1-1
  • Reacţie vehementă a lui Mihai Stoica la adresa arbitrajului

Mihai Stoica a lansat un atac devastator la arbitrii din meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie extrem de dură după ce ilfovenii au marcat, din penalty, în minutul 90+7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a pus „tunurile” pe brigada condusă de Marcel Bîrsan. A acuzat eliminarea lui Malcom Edjouma, dar şi faptul că echipa antrenată de Nicolae Dică nu a primit penalty în minutul 50, când mingea a lovit cotul unui jucător de la FC Voluntari.

Mihai Stoica, atac devastator la arbitrii din FCSB – FC Voluntari 1-1

Henț la Armaș, penalty. Nu se dă. Se inventează un ofsaid. Eliminare gratuită Edjouma.

Reclamă

Măcar la Londra au inventat penalty contra noastră fără VAR. Aici avem. Nu că l-am folosi mereu corect. Unii lasă impresia că au paturi în dubă„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Marcel Bîrsan a acordat lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi la chiar ultima fază a partidei, când Radunovic a alunecat şi l-a faultat în careu pe Adam Nemec. Fostul atacant al lui Dinamo nu i-a dat nicio şansă lui Târnovanu. FCSB a rămas astfel pe locul 13 în Liga 1.

Malcom Edjouma, eliminat pe Arena Naţională

Mijlocaşul comparat de Gigi Becali cu Paul Pogba a primit două cartonaşe galbene pe Arena Naţională. Francezul a fost avertizat prima dată în minutul 86, când Marcel Bîrsan a considerat că jucătorul lui FCSB a făcut henţ. Edjouma a protestat şi a arătat că a lovit mingea cu umărul şi că decizia „centralului” a fost greşită. Pe reluări s-a putut observa că fotbalistul avea dreptate.

La scurt timp după ce David Miculescu a deschis scorul, Edjouma a mai văzut un cartonaş galben. A făcut un fault şi nu a scăpat. A fost eliminat şi îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul de 25 de ani nu va putea juca chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă. În cinci meciuri din această ediţie de campionat a jucat Edjouma.

Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi după remiza lui FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a avut o reacţie nervoasă la finalul unui nou pas greşit făcut de echipa lui. FCSB are o singură victorie stagională!

Chiar dacă nu am făcut o partidă foarte bună, meritam să câştigăm jocul. Am fost egalaţi în minutul 95. Eram 10 oameni, dar ne-am creat multe ocazii. Nu reuşim să marcăm mai multe goluri, păcat. Adversarul marchează dintr-un penalty, cum s-a întâmplat astăzi. A fost o nebunie pe finalul jocului, din păcate a venit şi acel roşu, l-am pierdut pe Edjouma. Mai erau 30 de secunde şi nu am reuşit să scoatem acea minge din careu.

Era important să reuşim să câştigăm, era cel mai important lucru. Să nu facem un meci spectaculos, dar să avem o atitudine bună şi să câştigăm jocul. Nu înţeleg de ce ar fi un blocaj. Nu reuşim să câştigăm în campionat. Trebuie să ne focusăm şi pe campionat, am pierdut multe puncte şi play-off-ul e departe de noi. Ne gândim la campionat, în Europa ne-am îndeplinit obiectivul de a ne califica în grupe! Asta e problema noastră, trebuie să câştigăm în campionat!

Pentru noi este primordial campionatul! Îmi doresc ca echipa mea să joace la 3 zile, e important ca jucătorii să înţeleagă că trebuie să joace la 3-4 zile. Aştept să văd ce se întâmplă, ce jucători avem valizi.

Poate la Coman s-a văzut o oboseală după meciul din Anglia. Vreau mai mult de la ei. Octavian Popescu este un jucător tânăr, de perspectivă, are şi căderi, dar important e ca el să muncească în fiecare zi mai mult.

(Reporter: Ce se întâmplă, aveţi jucători cu foarte multă experienţă?!) Care sunt jucătorii cu foarte multă experienţă, în afară de Tamm şi Radunovic (n.r. Dică s-a înfuriat şi s-a răsit la reporter)? Avem doi jucători peste 30 de ani! Care sunt jucătorii cu mare experienţă? Când îi schimb nu e bine că îi schimb, când îi ţin… de ce joc cu ei? Să aduc cei de la echipa a 3-a?

Reclamă

Aştept să intre cu echipa, să văd ce a făcut în ultima perioadă. Cu siguranţă este un jucător cu experienţă, a jucat la CFR. Ştiam că va veni din urmă cu câteva zile. El a fost la început, printre primii atacanţi pe care au vrut să îi aducă cei de la Steaua (n.r. FCSB)„, a declarat Nicolae Dică, după FCSB – FC Voluntari 1-1, la digisport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 15 apr., 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!