Închide meniul

Verdictul specialistului, după faza controversată din minutul 4 al duelului Rapid – FCSB: „Dacă ar fi dat roşu, nu s-ar fi supărat nimeni!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 8:46

Reclamă
Verdictul specialistului, după faza controversată din minutul 4 al duelului Rapid – FCSB: „Dacă ar fi dat roşu, nu s-ar fi supărat nimeni!

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Faultul lui Răzvan Onea, asupra lui Florinel Coman/ Profimedia

S-a aflat verdictul specialistului, după faza controversată din minutul 4 al duelului dintre Rapid şi FCSB, din a cincea rundă de play-off. Marius Avram a analizat faultul teribil al lui Răzvan Onea la Florinel Coman, şi este de părere că centralul partidei, Horaţiu Feşnic, ar fi putut acorda cartonaş roşu direct, chiar în debutul meciului. Fostul central este de părere că VAR-ul nu ar fi putut să schimbe decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă la limită de rivala Rapid, scor 1-0, graţie reuşitei lui Alexandru Albu. Roş-albaştrii au ratat şansa de a urca pe locul doi în play-off, şi sunt în prezent la cinci puncte în spatele liderului Farul.

Verdictul specialistului, după faza controversată din minutul 4 al duelului Rapid – FCSB

Marius Avram susţine că faza din minutul 4 a duelului din Giuleşti a reprezentat un moment psihologic. Acesta este de părere că Horaţiu Feşnic ar fi trebuit să sancţioneze mai dur jucătorii, încă din startul partidei, pentru ca spiritele astfel să se calmeze.

Totodată, în privinţa faultului comis de Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman, Avram este de părere că Feşnic ar fi putut acorda cartonaş roşu. De asemenea, fostul central susţine că cei din camera VAR ar fi intervenit, dacă fundaşul lui Adrian Mutu nu ar fi ridicat genunchi în momentul faultului.

„A fost un moment psihologic în acest meci. În minutul 4, arbitrul a arătat care sunt limitele pe care el le permite. Faza arată foarte urât, jucătorul vine cu viteză, se aruncă cu toată forța corpului asupra adversarului.

Reclamă

Un singur argument îi găsesc lui Horațiu Feșnic în acordarea cartonașului galben, acel jucător nu se duce cu talpa în față. Dacă el ar fi dat la această fază cartonaș roșu, nu ar fi comentat nimeni, nici cei din cabina VAR.

Din cauză că fotbalistul a ridicat genunchii în momentul faultului, cei din camera VAR au fost de acord cu cartonașul galben. Dacă el ar fi fost mai drastic de la început, nu cred că ar mai fi fost aceste faulturi de o intensitate mare în timpul meciului. L-aș numi portocaliu, dar un portocaliu care tinde mai mult către roșu decât către galben”, a declarat Marius Avram, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0

Gigi Becali a oferit prima reacție după Rapid – FCSB 1-0. Patronul vicecampionei României a fost nemulțumit de modul în care „centralul” Horațiu Feșnic a arbitrat derby-ul din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, latifundiarul din Pipera a declarat că i-a trimis anumite mesaje lui Răzvan Burleanu, la finalul meciului.

„Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată. Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine…”, a fost prima reacție a lui Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și