Închide meniul

Verdictul specialistului, după penalty-urile cerute de Petrolul în meciul cu Dinamo: „La ce arbitru avem…”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 21:40

Reclamă
Verdictul specialistului, după penalty-urile cerute de Petrolul în meciul cu Dinamo: „La ce arbitru avem…

Verdictul specialistului, după penalty-urile cerute de Petrolul în meciul cu Dinamo

Faze controversate la Ploieşti / Colaj Orangesport

A apărut verdictul specialistului, după penalty-urile cerute de Petrolul în meciul cu Dinamo, din etapa a 22-a a Ligii 1. Au fost mai multe faze controversate în prima repriză a confruntării de pe stadionul „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a fost încinsă atât în tribune, cât şi pe teren. În minutul 2, Alexandru Musi a intrat în careul „câinilor”, dar a căzut după un duel cu Josue Homawoo. Chiar dacă a cerut cu insistenţă o lovitură de la 11 metri, nu a reuşit să îl înduplece pe Marian Barbu.

Verdictul specialistului, după penalty-urile cerute de Petrolul în meciul cu Dinamo

Ion Crăciunescu nu îşi explică de ce Petrolul nu a primit penalty şi a pus „tunurile” pe brigada de arbitri. A avut o reacţie acidă şi la adresa arbitrului din cabina VAR, Cătălin Popa.

”Aici, în minutul doi, trebuia să fie 11 metri. Aceasta nu este o intrare la minge, nu e o luptă corp la corp. Cu brațul stâng se duce în adversar și îi dă un brânci. Oricum ai luat-o, n-ai cum să o scoți, decât cu penalty. La ce arbitru avem (n.r. Marian Barbu)… Și arbitru FIFA!”, a spus Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Musi a reuşit să îl convingă pe Marian Barbu să acorde un penalty în minutul 41. „Centralul” a arătat punctul de la 11 metri după intervenţia lui Patriche. Totuşi, a fost chemat să revadă faza.

Marian Barbu s-a dus la marginea careului, la indicaţiile lui Cătălin Popa. A decis să nu mai acorde penalty, considerând corectă deposedarea fundaşului lui Dinamo. Ion Crăciunescu a declarat, la pauza meciului, că decizia luată de brigada de arbitri de această dată a fost una corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă

Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă. Oficialii formației din Ștefan cel Mare s-au înțeles cu un internațional bulgar, în vârstă de 31 de ani. Este vorba despre Georgi Milanov, jucător care are 47 de selecții în echipa națională a Bulgariei.

După această înțelegere, „câinii” au ajuns la 5 transferuri efectuate în această iarnă. Până la Milanov, Dinamo i-a mai adus pe Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic și pe Petru Neagu.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii echipei din Ștefan cel Mare s-au înțeles cu internaționalul bulgar, care va semna contractul în cel mai scurt timp. Acesta va încasa un salariu surprinzător, având în vedere situația actuală de la clubul aflat pe penultimul loc în Liga 1. Este vorba despre suna de 10.000 de euro pe lună, care va crește în situația în care „câinii” vor reuși să se salveze de la retrogradare.

Mijlocașul și-a început cariera la Litex Lovech, club care a fost pregătit în trecut de Laurențiu Reghecampf. A mai fost legitimat la echipe precum CSKA Moscova, Grasshoppers Zurich, MOL Fehervar, Levski Sofia și Al-Dhafra. De la clubul arab a plecat în această vară, iar astfel va semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și