Închide meniul

Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca! Accidentarea e mult mai gravă decât se credea! Cât va lipsi de pe gazon

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 21:56

Reclamă
Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca! Accidentarea e mult mai gravă decât se credea! Cât va lipsi de pe gazon

Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca

Sergiu Hanca şi Joyskim Dawa, în Petrolul - FCSB 2-2/ Hepta

Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca! Fotbalistul de la Petrolul Ploiești a primit un verdict dur din partea medicilor și va trebui să se opereze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul „lupilor galbeni” s-a accidentat în partida cu FCSB, care s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, scor 2-2. În prima repriză a meciului, Hanca a fost faultat dur de către Joyskim Dawa, care a scăpat doar cu un cartonaș galben.

Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca! Va sta departe de teren timp de 4 luni

Jucătorul de la Petrolul Ploiești a efectuat un RMN, după accidentarea suferită în meciul din etapa trecută a Ligii 1. Verdictul medicilor a fost unul dur și va sta pe bară pentru 4 luni, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro.

Astfel, acesta va rata o bună parte a sezonului regular din Liga 1, dar și perioada de pregătire din iarnă. Sergiu Hanca ar urma să revină pe gazon în luna martie a anului viitor, în situația în care recuperarea acestuia va decurge normal.

Acesta a suferit o accidentare gravă în zona gleznei, după intrarea lui Joyskim Dawa. După meciul dintre Petrolul și FCSB, chiar și Gigi Becali a recunoscut faptul că jucătorul său ar fi meritat cartonașul roșu, pentru intrarea respectivă.

Reclamă

Până la această accidentare, Sergiu Hanca a adunat 13 partide pentru Petrolul, de la startul noului sezon. A ajuns în lotul „lupilor galbeni” în această vară, pe gratis, după un sezon petrecut la Universitatea Craiova.

În cariera sa a jucat pentru: FC Snagov, Bihor Oradea, FCM Târgu Mureș, Dinamo, Cracovia, Universitatea Craiova și Petrolul. În momentul de față, mijlocașul este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce spunea Sergiu Hanca, după Petrolul – FCSB 2-2

„Nu mă simt bine, mă simt rău. Sper să nu fie grav. E prea umflat, doctorii nu îşi pot da verdictul acum. Nu sunt specialist să vorbesc, dar nu cred că trebuie să ne rupem picioarele ca să se dea roşu. M-a durut prea tare. Un simplu fapt, că ei l-au schimbat după cinci minute, îmi spune că era de roşu. Nu mă simt bine, mă doare prea tare.

Reclamă 4 / 0/3

Am meritat acest punct, am luat două goluri, dar am arătat spirit. La 0-2, mulţi erau resemnaţi, dar noi am luptat. Am arătat până acum am arătat că formăm un grup bun, putem să facem o figură frumoasă.

O să fiu sincer, vă spun ce am simţit, am început să plâng când m-am accidentat, că ştiam că nu puteam pierde acest meci. Chiar dacă am plecat de la 0-1, ştiam că putem face lucruri bune”, a declarat Sergiu Hanca, la momentul respectiv, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și