Închide meniul

Emoţii mari pentru Dinamo! Un fost angajat al clubului cere falimentul echipei!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 21:14

Reclamă
Emoţii mari pentru Dinamo! Un fost angajat al clubului cere falimentul echipei!

Emoţii mari pentru Dinamo! Un fost angajat al clubului cere falimentul clubului!

Fanii lui Dinamo, la un meci / Hepta

Emoţii mari pentru Dinamo! Conducerea clubului alb-roşu speră ca în data de 4 septembrie judecătorul sindic să aprobe planul de organizare, dar Dinamo întâmpină probleme serioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fost angajat al clubului, Radu Bîrlică, va cere la termenul din 4 septembrie amânarea analizării planului de reorganizare modificat, pentru a judeca mai întâi cererea de faliment, informează gsp.ro.

Emoţii mari pentru Dinamo!

Radu Bîrlică a fost director de marketing la Dinamo şi are de recuperat de la clubul din Liga 1 salarii în valoare de 68.685 lei (aproximativ 14.000 de euro). Bîrlică s-a înscris la masa credală, iar orice creditor care are de recuperat o sumă mai mare de 10.000 de euro poate cere falimentul clubului.

Radu Bîrlică somase, potrivit sursei citate, în prealabil clubul Dinamo să îi achite până la data de 22 august jumătate din suma pe care o are de încasat, 34.342,50 lei. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit prevederilor planului de reorganizare în vigoare, creanțele salariale se achită în anul 2, în două tranșe egale, respectiv prima tranșă trebuie achitată în trimestrul VII până cel târziu la data de 22.08.2023 și a doua tranșă urmând a fi achitată în trimestrul VIII până cel târziu la data de 22.11.2023”, arăta Radu Bîrlică în somaţia de la tribunal.

Reclamă

În situația în care nu veți achita creanța salarială în termenul menționat ne vedem nevoiți să solicităm instanțelor competente cerere de intrare în procedura falimentului împotriva debitoarei Dinamo 1948 S.A”, atenţiona Radu Bîrlică.

Radu Bîrlică, fostul director de marketing al lui Dinamo care cere falimentul clubului / Facebook Dinamo
Radu Bîrlică, fostul director de marketing al lui Dinamo care cere falimentul clubului / Facebook Dinamo

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo: „Spun pentru binele lor! Sunt oameni cu 500 de milioane de euro!”

Cristi Borcea le-a dat un sfat celor din conducerea lui Dinamo. Fostul patron al trupei din Ștefan cel Mare este de părere că actualii acționari ai clubului roș-alb ar trebui să atragă lângă ei legende ale clubului.

Dinamo a fost preluată în acest an de firma Red&White, firmă ai cărei acționari majoritari sunt Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a analizat situația lui Dinamo și a ajuns la o concluzie clară. Acesta a declarat că pentru „câini” ar fi ideal dacă în conducerea clubului s-ar afla nume precum Ionuț Lupescu.

Fostul patron al trupei din Ștefan cel Mare a declarat că fostul internațional ar avea capacitatea de a atrage în conducerea clubului oameni care ar fi dispuși să investească sume considerabile, dând exemplul lui Vladimir Cohn.

„Trebuie să vorbim şi de buget”

„Trebuie să vorbim și de buget. Trebuie să aduci dinamoviștii la stadion, cum am făcut eu. Sunt oameni cu rulaje între 500 de milioane și un miliard.

Credeți că vine cineva dacă dă un telefon Nicolescu sau dacă dă un telefon Lupescu? Sau dacă dau eu un telefon sau dacă dă Badea?

Dacă îl sună Lupescu pe Cohn, eu zic că vine și sponsor, și la meci. Eu am spus pentru binele lor. Eu am spus cum văd”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cu actuala conducere

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cât timp clubul va fi condus de actualii şefi. Fostul acţionar din „Ştefan cel Mare” susţine că există vechi dinamovişti care ar fi dispuşi să investească la Dinamo, dar cu un preşedinte precum Ionuţ Lupescu. Borcea a fost acţionar şi preşedinte executiv între anii 1995 şi 2012.

„Totul trebuie făcut cu bani, Dacă facem chetă pentru 100.000, pentru 10.000. Intrăm în faliment. Am spus să dea drumul stadionului şi stadionul va intra în linie dreaptă în două luni. Trebuie să îşi rezolve problemele. Trebuie să vină dinamovişti să ne strângă. Eu dacă vreau să conduc, am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau. Am operaţii, nu dorm, totul mi-a făcut Dinamo.

Reclamă

Să vin la Tribuna zero ca sponsor, aş vrea. Pune o conducere profesionistă, de foşti dinamovişti, să ne adune. Dacă Lupescu vine la mine, eu mai adun şi alţi oameni şi e foarte simplu să adunăm 4 milioane de euro pe an. Dar felul în care ies că noi să dăm banii şi ei să conducă. Trebuie educaţi. Eu cum am adus 11 sponsori? I-am adus pe stadion, să vadă atmosfera. Niciodată nu am falimentat Dinamo.

Nu am nicio discuţie cu actuala conducere. Nu mă regăsesc în Dinamo ăsta. Ei au spus că e un alt Dinamo. Eu mă regăesc şi am fost crescut de mic, de la 9 ani, cu performanţe. „Nu mai ieşi niciodată la televizor decât când iei campionatul, ţărane de Pantelimon”, îmi spunea nea Cornel. Eu mi-am dat cu părerea cu o experienţă de conducere de 22 de ani”, a spus Borcea, citat de digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și