Închide meniul

„Vestea așteptată de mulți ani!” Anunț uriaș pentru Dinamo! Ce se întâmplă cu noul stadion din Ștefan cel Mare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 14:18

Vestea așteptată de mulți ani!” Anunț uriaș pentru Dinamo! Ce se întâmplă cu noul stadion din Ștefan cel Mare

Anunț uriaș pentru Dinamo, despre noul stadion din Ștefan cel Mare

Noul stadion al lui Dinamo/ Facebook Noul stadion Dinamo

A fost făcut un anunț uriaș pentru Dinamo, cu privire la noul stadion. Lucrările la noua arenă din Ștefan cel Mare sunt gata să înceapă. Proiectul urmează să intre pe agenda săptămânală, în ședința de Guvern, urmând să fie stabilită ulterior data la care va începe demolarea vechii arene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are parte de o veste bună, deși a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. „Câinii” vor avea o nouă arena în Ștefan cel Mare, care va avea peste 25.000 de locuri.

Anunț uriaș pentru Dinamo, despre noul stadion din Ștefan cel Mare

Pe pagina de Facebook „Noul stadion Dinamo”, au fost publicate ultimele detalii despre construirea noului stadion al „câinilor”. Se așteaptă ca după deciziile luate în Guvern, să se stabilească exact când vor începe lucrările la noua arenă.

Proiectul va fi finalizat în termen de aproape patru ani, iar o parte din costuri vor fi suportate și de către CS Dinamo.

„Vestea așteptată de mult prea mulți ani!!!

Reclamă

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat astăzi 14 februarie 2024 deschiderea procedurii de dezbatere publică a proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire Arena Multifuncțională Dinamo”

Timp de 10 zile, conform legislației, proiectul de Hotărâre de Guvern va fi în procedură de transparenţă decizională.

Ulterior acestei perioade urmează introducerea pe agenda săptămânală si adoptarea Hotărârii de Guvern în ședința Guvernului, astfel încât sperăm ca 29 februarie 2024 este ziua în care construcția noului stadion Dinamo va deveni în sfârșit o certitudine.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit proiectului, “Arena Dinamo” are o valoare estimată la 854.573.400 lei, inclusiv TVA, din care 22.680.299 contribuția din bugetul CS Dinamo (circa 5.4 milioane euro), pentru lucrarile de demolare, consolidare si ulterior racordare la utilitățile necesare.

Durata totală a întregului proiect va fi de cel mult 45 de luni (desfășurare licitații, avizare, contractare, proiectare, organizare șantiere, execuție demolare si constructie, recepție lucrări) și va fi realizată de Compania Națională de Investiții (efectiv timpul lucrarilor fiind de 32 de luni de la semnarea contractului cu firma/firmele ce se va/vor ocupa de demolare si construcție)”, s-a anunțat pe pagina de Facebook „Noul stadion Dinamo”.

Când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona! Anunțul de ultim moment al șefilor „câinilor”

Andrei Nicolescu a dezvăluit când va semna cu Dinamo jucătorul crescut la Barcelona. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că Edgar Ie se va alătura lotului condus de Zeljko Kopic la finalul săptămânii. Acesta a mai mărturisit că s-a făcut un efort considerabil pentru a-l convinge pe fundaș să vină în Liga 1.

În principiu ne-am înțeles. Îl așteptăm la București. Probabil vineri va fi totul OK. Antrenorul decide dacă va putea juca în meciul cu Oțelul. Dacă vineri vom semna, actele se pot rezolva repede.

Dar după aceea e decizia antrenorului. A fost greu de adus, da. E un efort pe care-l facem pentru a fi cât mai competitivi. Încercăm să creștem nivelul jocului nostru prin aceste transferuri. E ultimul transfer al nostru din iarnă”, a declarat Andrei Nicolescu, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și