Închide meniul

Victor Angelescu a răbufnit după Universitatea Craiova – Rapid: „E cât Casa Poporulu! Vreau o explicaţie de la domnul Vassaras”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 15:25

Victor Angelescu a răbufnit după Universitatea Craiova – Rapid: „E cât Casa Poporulu! Vreau o explicaţie de la domnul Vassaras

Victor Angelescu a răbufnit după Universitatea Craiova - Rapid: "E cât Casa Poporulu! Vreau o explicaţie de la domnul Vassaras"

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci / Profimedia

Victor Angelescu a răbufnit după Universitatea Craiova – Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a fost deranjat de rezultatul înregistrat luni seară în Bănie, acolo unde cele două echipe au remizat, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu s-a plâns şi de faza controversată din minutul 87, atunci când arbitrul Marian Barbu nu a intervenit la faultul lui Maldonado asupra lui Oaidă.

Victor Angelescu a răbufnit după Universitatea Craiova – Rapid: „Nu înțeleg cu ce ajută VAR-ul”

Acum, acţionarul minoritar al celor de la Rapid aşteaptă o explicaţie din partea lui Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România:

„Sunt supărat că nu înțeleg de ce nu ni s-a dat penalty. Nu ne plângem neapărat, dar nu înțeleg decizia. E penalty cât Casa Poporului. Am auzit teoria că ar fi ofsaid la Rrahmani, dar nu am văzut nicio linie.

E clar că nu s-a analizat că la trasul unei linii oricât de mare sau mic e se stă 4-5 minute la VAR să se vadă dacă e ofsaid. El a stat 30 de secunde. Nu pot să îmi imaginez cum un arbitru se poate uita la reluări și să spună la faza aia că nu e fault.

Reclamă

În minutul 87 e clar. Ce poate să fie pus în dubiu? Cum să nu vezi așa ceva? Nu înțeleg cu ce ajută VAR-ul. Aș vrea și eu o explicație de la domnul Vassaras. Ce s-a întâmplat? Ce vorbesc?”, a declarat Victor Angelescu, la fanatik.ro.

Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

Gabi Balint a dat un verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Fostul internaţional român a spus că echipa lui Bergodi nu poate emite pretenţii la titlu în acest moment,

Jocul Rapidului din derby-ul cu Universitatea Craiova l-a dezamăgit pe Gabi Balint, care a spus că echipa lui Bergodi nu are nicio şansă la titlu în condiţiile date.

Reclamă 4 / 0/3

”Rapid nu are față de titlu, a arătat prea puțin, trebuia să urce cu fundașii laterali, a fost o echipă rezervată (n.r. cu Universitatea Craiova). A lăsat totul pe cei 3 jucători din față. Doar la gol a fost altfel, când Hromada a apărut bine din spate.

Nu se poate bate la titlu așa. Rezultatul e firesc. Craiova a dominat o parte din joc, a avut unele ocazii, dar ambele echipe au fost confuze. Mă așteptam la mai mult de la meciul acesta”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și