Închide meniul

Victor Angelescu, anunţ despre transferul lui Denis Drăguş la Rapid: „Ni-l dorim! Sper că vom realiza mutarea!”

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 11:21

Reclamă
Victor Angelescu, anunţ despre transferul lui Denis Drăguş la Rapid: „Ni-l dorim! Sper că vom realiza mutarea!

Victor Angelescu a anunţat măsuri fără precedent la Rapid după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj

Victor Angelescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre transferul lui Denis Drăguş la Rapid. Acţionarul din Giuleşti a declarat că a purtat negocieri în privinţa mutării jucătorului sub comanda lui Adrian Mutu, şi speră ca lucrurile să se concretize până la finalul perioadei de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a transferat şase jucători până în prezent, în această perioadă de mercato. Răzvan Oaidă, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Borja Valle şi Cătălin Cîrjan au semnat cu gruparea vişinie.

Victor Angelescu, anunţ despre transferul lui Denis Drăguş la Rapid

Victor Angelescu a confirmat din nou interesul Rapidului faţă de Denis Drăguş. Acţionarul din Giuleşti a dezvăluit faptul că s-au purtat negocieri cu jucătorul, cât şi cu oficialii formaţiei de care aparţine, anume Standard Liege.

Angelescu speră ca mutarea să se realizeze în această vară, mărturisind că acest fapt nu depinde de bani.

„Suntem în continuare acolo, sper ca la un moment să realizăm transferul. Am declarat că ni-l dorim, poate până când se va închide perioada de transferuri vom realiza mutarea, dar cert este că ni-l dorim.

Reclamă

Am discutat și cu clubul și cu jucătorul. Nu pot să vă răspund dacă ar vrea să vină, dar nu cred că este o chestiune de bani”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

După promovarea cu Genoa în Serie A, alături de George Puşcaş şi Radu Drăguşin, Denis Drăguş se întoarce la Standard Liege, echipa care l-a împrumutat în Serie B şi cu care mai are contract până în 2024. Potrivit transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Denis Drăguş este de 2 milioane de euro.

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid. Fotbalistul a fost împrumutat pentru un an de la Arsenal Londra, cu opţiune de cumpărare definitivă.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Cîrjan a devenit, oficial, noul jucător al Rapidului. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal Londra a venit cu gânduri mari în Giuleşti şi a promis că va da totul să câştige titlul cu echipa lui Adrian Mutu.

„A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici. Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani. M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești.

Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren. Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul”, a spus Cătălin Cîrjan pentru site-ul oficial al Rapidului.

Cătălin Cîrjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și