Închide meniul

Victor Angelescu refuză din nou varianta Marius Şumudică: „Nu îl dorim antrenor”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 22:02

Reclamă
Victor Angelescu refuză din nou varianta Marius Şumudică: „Nu îl dorim antrenor

Victor Angelescu refuză din nou varianta Marius Şumudică

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu refuză din nou varianta Marius Şumudică. Acţionarul minoritar de la Rapid a subliniat că Bergodi are în continuare susţinerea conducerii echipei giuleştene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid trece prin momente foarte dificile. După 5 etape echipa giuleşteană a adunat doar 5 puncte şi se află pe locul 11 din 16 echipe.

Victor Angelescu refuză din nou varianta Marius Şumudică: „Nu îl dorim antrenor”

Nu cred, pe noi nu se accentuează presiunea. Poate sunt niște suporteri care își doresc asta, iar jucătorii pot fi afectați de acest lucru. Dacă nu e Șumudica, poate fi altul. Am declarat ceva, nu știu de ce se mai continuă.

Nu simt vreo presiune din acest motiv, dar poate alții simt. Avem antrenor, nu îl dorim pe Marius antrenor. Ce să spun mai mult?”, a spus Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat!

Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat. Preşedintele Rapidului a spus că nu e de acord cu înjurăturile, dar că înţelege nemulţumirea fanilor.

Reclamă

Rapid are un start foarte slab de sezon. Echipa giuleşteană se află abia pe locul 11 din 16 echipe. În 5 etape elevii lui Cristiano Bergodi au adunat numai 5 puncte.

Cred că au mai fost de-a lungul istoriei foste mari glorii ale echipei care au fost apostrofate. Nu sunt de acord cu injuriile, dar trebuie să înțelegem și suporterii. Nu traversăm o perioadă bună, venim după două înfrângeri consecutive. Îmi pare rău că nu am învins-o pe Petrolul, suporterii au fost alături de echipă, nu avem ce să le reproșăm.

Speram să ne revanșăm duminică. Dacă ar fi să le reproșez ceva jucătorilor ar fi lipsa de agresivitate, dacă sezonul trecut am transformat Giuleștiul într-o fortăreață, iată că acum nu am câștigat niciun meci până acum. Sperăm să ne susțină și la următoarele meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nimănui nu-i convine când pierdem, am fost foarte afectați că am pierdut. Și eu sunt frustrat că nu am câștigat, probabil dacă aș fi fost în tribună, sigur mi-aș fi pus anumite semne de întrebare. Lucrurile nu trebuie să continue așa, trebuie să găsim soluții pentru a ieși din această perioadă nefastă”, a declarat Daniel Niculae pentru sursa citată.

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid: „Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere”

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani.

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și