Închide meniul

Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului! Cât de mult vor lipsi de pe teren Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 9:57

Reclamă
Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului! Cât de mult vor lipsi de pe teren Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a transmis o veste proastă pentru fanii Rapidului! Acţionarul minoritar al Rapidului a anunţat cât de mult vor lipsi de pe gazon Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu a precizat că cei doi, care au suferit accidentări destul de grave, nu vor mai juca pentru Rapid în acest an.

Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului!

Petrila și Rrahmani, mai mult ca sigur nu mai prind să joace anul acesta. Din cei accidentați, doar Emmers probabil că va fi gata în trei săptămâni, patru poate și va mai prinde niște meciuri anul acesta. Restul, din păcate, nu cred că mai au cum să mai joace”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Eu cred că am jucat mai bine. Echipa a jucat foarte bine, Bergodi a făcut o tactică foarte bună pentru acest meci și toți jucătorii și-au dorit enorm să câștige. Per total, tot meciul, noi am jucat mai bine. Acesta este adevărul, chiar am jucat mai bine decât ei.

Cel puțin în prima repriză am jucat mai bine, în a doua am reușit să păstrăm rezultatul. Puteam să mai înscriem și pe contraatac. E o victorie meritată și de aceea este și fericirea atât de mare”, a adăugat Victor Angelescu despre meciul câştigat cu FCSB, pentru sursa citată.

Reclamă

Florin Răducioiu a tras un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila

Florin Răducioiu a tras un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila. Chiar dacă jocul Rapidului cu Universitatea Craiova l-a impresionat pe Răducioiu, acesta e de părere că giuleştenii ar putea avea probleme după ce nu vor putea conta nici pe tânărul jucător transferat de la CFR Cluj. Rapid e în prezent şi fără Rrahmani.

„Îmi pare rău că Petrila s-a accidentat. E o pierdere foarte mare. Dacă am înțeles bine, e vorba de o accidentare la bicepsul femural. Ar fi o lună și ceva de pauză”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

„Vreau să văd următoarele meciuri la Rapid. Să văd cum abordează meciurile Bergodi. Vreau să văd cum se va exprima echipa în următoarele meciuri, dar se pare că are un anumit stil.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a câştigat în stil tipic italian. S-au apărat foarte bine, foarte concentrat. Pragmatismul trebuie să fie cel mai important. Rapid a înţeles că trebuie să facă puncte, să se apere foarte bine şi cu aceşti jucători de mare viteză să creeze multe ocazii de gol”, a declarat Florin Răducioiu pentru aceeaşi sursă.

„Suntem foarte dezamăgiți de ce s-a întâmplat cu Petrila”

Victor Angelescu a fost şi cel care i-a anunţat pe rapidişti că Petrila are ruptură musculară. Imediat după accidentar, Angelescu le transmitea suporterilor că Petrila avea, cel mai probabil, ruptură musculară şi că va lipsi 3 săptămâni – o lună de pe teren.

„Oficial nu avem niciun verdict, dar 90% sau mai mult are ruptură. Am fost în vestiar l-am văzut, l-a văzut și doctorul, în mod normal, la cum a plecat nu poate să scape de ruptură. În funcție de cât e de mare ruptura, probabil o lună de zile. Sperăm să nu fie o ruptură mai mare să fie mai mult, dar 3-4 săptămâni va sta pe bară.

La noi când e un jucător în formă se accidentează. A fost Emmers, apoi Rrahmani, acum Petrila. (n.r. – emoții și cu Borza) Am avut emoții normal, dar a avut doar niște crampe, nu e nimic grav. Bine că nu s-a întâmplat.

Suntem foarte dezamăgiți de ce s-a întâmplat cu Petrila, așa cum s-a întâmplat și cu Rrahmani, dar asta e viața de fotbalist, ce să-i faci”, declara Victor Angelescu.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și