Închide meniul

Florin Răducioiu trage un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila: „E o pierdere foarte mare”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 8:21

Reclamă
Florin Răducioiu trage un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila: „E o pierdere foarte mare

Florin Răducioiu, verdict în lupta la titlu după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA

Florin Răducioiu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Răducioiu trage un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila. Chiar dacă jocul Rapidului cu Universitatea Craiova l-a impresionat pe Răducioiu, acesta e de părere că giuleştenii ar putea avea probleme după ce nu vor putea conta nici pe tânărul jucător transferat de la CFR Cluj. Rapid e în prezent şi fără Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o cu 2-0 pe Universitatea Craiova, iar pentru giuleşteni urmează meciul din Cupa României cu CSA Steaua, care se va disputa miercuri, de la ora 21:00, şi derby-ul cu FCSB din campionat. FCSB – Rapid e duminică, de la ora 20:30.

Florin Răducioiu, impresionat de Rapid după victoria cu Universitatea Craiova

Îmi pare rău că Petrila s-a accidentat. E o pierdere foarte mare. Dacă am înțeles bine, e vorba de o accidentare la bicepsul femural. Ar fi o lună și ceva de pauză”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Vreau să văd următoarele meciuri la Rapid. Să văd cum abordează meciurile Bergodi. Vreau să văd cum se va exprima echipa în următoarele meciuri, dar se pare că are un anumit stil.

Rapid a câştigat în stil tipic italian. S-au apărat foarte bine, foarte concentrat. Pragmatismul trebuie să fie cel mai important. Rapid a înţeles că trebuie să facă puncte, să se apere foarte bine şi cu aceşti jucători de mare viteză să creeze multe ocazii de gol”, a declarat Florin Răducioiu pentru aceeaşi sursă.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Răducioiu e impresionat de Rapid după victoria cu Universitatea Craiova. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a remarcat pragmatismul echipei antrenate de Cristiano Bergodi. Rapid e pe locul 3 în acest moment în Liga 1, cu 26 de puncte obţinute în 14 partide. Pe primul loc se află FCSB, cu 31 de puncte din acelaşi număr de jocuri.

Rapid – Universitatea Craiova 2-0. Funsho şi Borja Valle au adus victoria giuleştenilor! Cum arată clasamentul Ligii 1

Rapid – Universitatea Craiova 2-0, în derby-ul etapei a 14-a din Liga 1. Meciul din Giuleşti a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.  Funsho şi Borja Valle au marcat golurile victoriei echipei lui Cristiano Bergodi.

Rapid a reuşit să se distanţeze la patru puncte de Universitatea Craiova şi ocupă ultima poziţie a podiumului. Alb-vişiniii au 26 de puncte, cu 5 mai puţin decât FCSB.

Reclamă

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 31 de puncte
2. CFR Cluj – 27 de puncte
3. Rapid – 26 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 20 de puncte
6. Petrolul – 20 de puncte

Pentru Rapid urmează derby-ul din deplasare cu FCSB. Universitatea Craiova va avea duel cu rivala din oraş, FCU Craiova 1948.

Rapid, aproape de o mutare surpriză

Este vorba despre un jucător din Sierra Leone, care este legitimat în prezent, în mod surprinzător, la Petrolul 95 Ploiești, în Liga a 4-a! Mijlocașul de doar 17 ani a ajuns în România în această vară, de la Central Parade, o echipă din capitala statului african.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Sallieu Bah a fost în probe la Rapid în ultima săptămână, iar oficialii clubului de sub Podul Grant au fost impresionați de abilitățile acestuia.

În decursul zilei de vineri, Petrolul 95, care este antrenată de Daniel Chiriță, a învins-o pe AFC Brebu cu scorul de 6-1. Tânărul din Sierra Leone a marcat 3 goluri pentru formația din Ploiești, în cadrul meciului respectiv.

„Bah este un jucător foarte interesant. Rapid l-a văzut la lucru, câteva zile, şi va semna un contract cu giuleştenii. Într-o primă fază, după ce va semna cu Rapid, el va juca tot la noi”, a dezvăluit tehnicianul formației din Liga a 4-a, potrivit sursei citate anterior.

„Nu am pretenţia că mă pricep la fotbal!” Motivul pentru care Dan Şucu se teme de derby-ul FCSB – Rapid

Dan Şucu a avut o primă reacţie după victoria obţinută de giuleşteni cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi a dezvăluit că se teme de derby-ul FCSB – Rapid. Patronul alb-vişiniilor a recunoscut că este îngrijorat, chiar dacă echipa lui a ajuns la nouă meciuri la rând fără înfrângere.

Nu știu unde ați văzut un meci ușor, mi s-a părut o echipă extraordinar de puternică. Nu am pretenția că mă pricep la fotbal, nu am spus-o niciodată, dar din punctul meu de vedere, mi s-a părut cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o în sezonul acesta, până acum.

Ce ne deranjează cu siguranță este faptul că vom întâlni FCSB-ul fără doi dintre cei mai puternici jucători ai noștri. Victoria înainte de meciul cu FCSB înseamnă că putem sta liniștiți o săptămână”, a declarat Dan Şucu după Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

 

 

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia: „I-am spus că nu mai pot!”

8:27

Reacţia lui Pepe, după ce a izbucnit în plâns şi a fost consolat de Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și