Închide meniul

Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului! Cât va lipsi de pe teren Claudiu Petrila

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 12:26

Reclamă
Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului! Cât va lipsi de pe teren Claudiu Petrila

Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a transmis o veste proastă pentru fanii Rapidului! Acţionarul minoritar al Rapidului i-a anunţat pe suporteri că Petrila are cel mai probabil ruptură musculară şi că va lipsi 3 săptămâni – o lună de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidul nu poate conta nici pe Rrahmani, nici pe Petrila în derby-ul de duminica viitoare, cu FCSB. FCSB – Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30.

Victor Angelescu, veste proastă pentru fanii Rapidului!

„Oficial nu avem niciun verdict, dar 90% sau mai mult are ruptură. Am fost în vestiar l-am văzut, l-a văzut și doctorul, în mod normal, la cum a plecat nu poate să scape de ruptură. În funcție de cât e de mare ruptura, probabil o lună de zile. Sperăm să nu fie o ruptură mai mare să fie mai mult, dar 3-4 săptămâni va sta pe bară.

La noi când e un jucător în formă se accidentează. A fost Emmers, apoi Rrahmani, acum Petrila. (n.r. – emoții și cu Borza) Am avut emoții normal, dar a avut doar niște crampe, nu e nimic grav. Bine că nu s-a întâmplat.

Suntem foarte dezamăgiți de ce s-a întâmplat cu Petrila, așa cum s-a întâmplat și cu Rrahmani, dar asta e viața de fotbalist, ce să-i faci”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară! „Nu cred că va mai juca anul ăsta”

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadionul Giuleşti şi e suspect de o ruptură musculară, după accidentarea suferită în derby-ul Rapid – Universitatea Craiova 2-0, din etapa a 14-a a sezonului regulat al Ligii 1.

La jumătatea reprizei secunde, jucătorul cu 4 goluri şi 6 pase decisive în 12 meciuri disputate pentru Rapid a acuzat dureri la coapsa stângă şi a ieşit de pe teren cu ajutorul staff-ului. Ovidiu Herea susţine şi el că Petrila nu va mai evolua în acest an.

„Da, pare o accidentare gravă. Nu cred că va mai juca anul ăsta. La o ruptură musculară stai minim o săptămână. Plus că perioada de recuperarea va mai dura în jur de două săptămâni”, a spus Herea, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, lovită de accidentări

Accidentarea vine cum nu se poate mai rău pentru Cristiano Bergodi şi Rapid, ţinând cont că giuleştenii se află înaintea duelurilor cu CSA Steaua şi FCSB. Rrahmani şi Emmers vor lipsi şi ei, în timp ce Andrei Borza a acuzat şi el crampe.

„Petrila cred eu că e aşa şi aşa. Sper să nu fie ruptură. Din păcate, am jucători… Emmers s-a accidentat, Rrahmani, acum şi Claudiu Petrila… era într-o perioadă grozavă. Sper să nu fie gravă accidentarea, dar cred eu că e greu.

Astăzi şi eu am simţit ceva la coapsă. E bine pentru un gol frumos (n.r. sprintul). E bine că am închis jocul şi a fost descătuşare aşa. Facem un grup şi băieţii se bucură.

Vedem mâine, refacere, cine e mai obosit. Miercuri vor juca şi alţii, avem un lot competitiv. Cel mai important meci e miercuri în Ghencea, ne aşteaptă un joc greu. CSA Steaua este o echipă bună, terenul e impecabil, stadionul din Ghencea este frumos”, a spus Bergodi, după Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și