Închide meniul
Foto

Victor Cornea şi Theo Arribage au pierdut finala turneului de la Napoli, la doar o săptămână după triumful de la Murcia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 9:17

Victor Cornea şi Theo Arribage au pierdut finala turneului de la Napoli, la doar o săptămână după triumful de la Murcia

Victor Cornea şi Theo Arribage au pierdut finala turneului de la Napoli, la doar o săptămână după triumful de la Murcia

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Instagram

Victor Cornea şi Theo Arribage au pierdut finala turneului de la Napoli, la doar o săptămână după triumful de la Murcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea româno-franceză Victor Cornea/Theo Arribage a fost învinsă de cuplul Guido Andreozzi (Argentina)/Miguel-Angel Reyes Varela (Mexic), cu 6-4, 1-6, 10-7, sâmbătă seara, în finala probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Napoli (Italia), dotat cu premii totale de 148.625 de euro, scrie agerpres.ro.

Victor Cornea şi Theo Arribage au pierdut finala turneului de la Napoli, la doar o săptămână după triumful de la Murcia

Cornea şi partenerul său s-au înclinat după o oră şi 24 de minute. Tot sâmbătă, în semifinale, Cornea şi Arribage i-au învins pe favoriţii numărul doi, Romain Arneodo (Monaco)/Sam Weissborn (Austria), cu 6-4, 6-4, după o oră şi 22 de minute.

Pentru Cornea şi Arribage aceasta a fost a doua finală consecutivă, după ce sâmbăta trecută au câştigat titlul la turneul challenger de la Murcia (Spania). Cuplul româno-francez s-a ales cu un cec de 4.870 de euro şi 75 de puncte ATP la dublu.

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Cei doi au o relaţie de vis

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Victor Cornea o duce pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, următorii adversari din Cupa Davis.

Reclamă

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii vor da în Cupa Davis. „Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi îi va face galerie lui Cornea şi în Grecia.

Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic

Andreea Bălan şi Victor Cornea au fost protagoniştii unor imagini memorabile cu Novak Djokovic! Îndrăgita cântăreaţă şi iubitul ei se află în Australia, acolo unde Victor Cornea joacă în turneul de dublu de la Australian Open.

Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au pozat, recent, şi cu Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas, care formează cel mai cunoscut cuplu din lumea tenisului.

Doamnelor şi domnilor, legenda vie a tenisului, numărul 1 mondial, unicul Novak Djokovic! Cu câteva minute înainte de primul tur de la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Şi iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea s-a pozat cu cel mai titrat jucător din istorie, care deţine 24 de titluri de Grand Slam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și