Închide meniul

Victor Piţurcă a dat de pământ cu Gigi Becali şi anunţă dezastrul la FCSB: „E o situaţie penibilă! Jucătorii nu-l ştiu pe antrenor de şef”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 13:51

Reclamă
Victor Piţurcă a dat de pământ cu Gigi Becali şi anunţă dezastrul la FCSB: „E o situaţie penibilă! Jucătorii nu-l ştiu pe antrenor de şef

Victor Piţurcă a dat de pământ cu Gigi Becali şi anunţă dezastrul la FCSB

Victor Piţurcă l-a criticat public pe Gigi Becali / Profimediaimages

Victor Piţurcă a răbufnit şi a dat de pământ cu Gigi Becali. Fostul jucător şi antrenor al Stelei e convins că FCSB va avea de suferit şi anunţă dezastrul. Totul după ce latifundiarul din Pipera l-a numit pe Leo Strizu pentru a avea la echipă un tehnician cu licenţă PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecţioner al României e convins că cele cinci victorii la rând ale roş-albaştrilor, din toate competiţiile, li se datorează în totalitate jucătorilor. „Un antrenor trebuie să fie profesionist”, e semnalul de alarmă tras de Piţurcă.

Victor Piţurcă a dat de pământ cu Gigi Becali: „El face echipa şi schimbările”

Piţurcă se aşteaptă ca pentru FCSB să urmeze o perioadă „neagră” şi anunţă ca va urma regresul.

E o situație penibilă! E antrenor principal (n.r. – Leo Strizu), dar echipa și schimbările le face Gigi Becali… Nu e în regulă și nu va fi! Câștigi câteva meciuri datorită valorii jucătorilor și din cauza valorii foarte scăzute a campionatului nostru, apoi va veni iar un regres, pentru că atât timp cât jucătorii nu-l știu pe antrenor de șef, niciodată nu se vor pregăti și nu vor ajunge să fie constanți în joc.

Nu se pot antrena 100%, indiferent cât de prieten este Pintilii cu ei. Poate doar o perioadă, două săptămâni, o lună… Sunt mulți care sunt nemulțumiți că nu joacă, că degeaba îi vede antrenorul dacă echipa o face altcineva. Toți antrenorii sunt apropiați de jucători.

Reclamă

Eu nu am fost dur, un antrenor trebuie să fie profesionist, atmosfera în sânul lotului trebuie să fie bună, dar toți jucătorii trebuie să răspundă la fel. Nu cred în chestia asta, că antrenorul e «valabil» și merge echipa! Nu! Toni Petrea nu era aproape de jucători?”, a declarat Victor Pițurcă la digisport.ro.

Gigi Becali a decis cine va fi titular în FCSB – CFR Cluj, în locul lui Andrea Compagno

Gigi Becali a decis cine va fi titular în atacatul roş-albaştrilor, în derby-ul FCSB – CFR Cluj, după accidentarea gravă a lui Andrea Compagno. Patronul roş-albaştrilor a ales între Billel Omrani şi David Miculescu.

Din informaţiile Antena Sport, francezul Billel Omrani a fost alesul latifundiarului din Pipera. Leo Strizu şi Mihai Pintilii îl vor titulariza pe atacantul de 29 de ani, care tocmai a înscris primul său gol în tricoul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno şi Darius Olaru au dat cap în cap în startul meciului Chindia – FCSB şi au fost transportaţi la spital. Amândoi ratează restanţa cu CFR Cluj, din etapa a 9-a a Ligii 1. Împotriva Chindiei, Omrani a intrat în locul lui Andrei Cordea şi a avut nevoie de 7 minute pentru a marca. Acum poate înscrie şi împotriva fostei sale echipe.

Cum va arăta primul 11 de la FCSB împotriva campioanei CFR Cluj:

FCSB (4-3-3): Vlad – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Piţurcă a dezvăluit ce echipă vrea să vadă campioană în Liga 1

Victor Piţurcă şi-a ales echipa favorită pentru a deveni campioană în Liga 1. Fostul selecţioner a dezvăluit că s-ar bucura dacă Adrian Mititelu ar câştiga campionatul cu echipa sa, FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 este pe un trend ascendent, după victoria obţinută în derby-ul Olteniei, cu rivala Universitatea Craiova. Oltenii lui Adrian Mititelu sunt pe locul 10, cu 22 de puncte, la 8 distanţă de locurile de play-off.

Ce mult mi-aș dori să câștige Mititelu campionatul. Mi-aș dori foarte mult. Mititelu are minusuri multe, dar ce și-a făcut, și-a făcut cu mâna lui, dar ce face el singur, câți bani a investit, a adus jucători, asta nu pot face mulți.

Mi-aș dori pentru el, ce am avut noi, e de domeniul trecutului”, a declarat Victor Piţurcă, pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Victor Piţurcă a antrenat ultima dată rivala locală a trupei lui Adrian Mititelu, Universitatea Craiova. Tehnicianul a pregătit trupa lui Mihai Rotaru timp de 4 luni, despărţindu-se de aceasta la începutul anului 2020.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și