Închide meniul

Victor Piţurcă şi-a ales favorita! Ce echipă vrea să vadă campioană în Liga 1: „Mi-aş dori foarte mult”

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 17:52

Reclamă
Victor Piţurcă şi-a ales favorita! Ce echipă vrea să vadă campioană în Liga 1: „Mi-aş dori foarte mult

Victor Pițurcă şi-a ales echipa favorită pentru a deveni campioană în Liga 1

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Piţurcă şi-a ales echipa favorită pentru a deveni campioană în Liga 1. Fostul selecţioner a dezvăluit că s-ar bucura dacă Adrian Mititelu ar câştiga campionatul cu echipa sa, FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 este pe un trend ascendent, după victoria obţinută în derby-ul Olteniei, cu rivala Universitatea Craiova. Oltenii lui Adrian Mititelu sunt pe locul 10, cu 22 de puncte, la 8 distanţă de locurile de play-off.

Victor Piţurcă şi-a ales favorita-surpriză! Ce echipă vrea să vadă campioană în Liga 1

Victor Piţurcă a avut o declaraţie suprinzătoarea şi a mărturisit că s-ar bucura dacă Adrian Mititelu ar deveni campion în Liga 1. Fostul selecţioner susţine că patronul oltenilor ar merita un titlu, pentru efortul depus în ultimii ani.

„Ce mult mi-aș dori să câștige Mititelu campionatul. Mi-aș dori foarte mult. Mititelu are minusuri multe, dar ce și-a făcut, și-a făcut cu mâna lui, dar ce face el singur, câți bani a investit, a adus jucători, asta nu pot face mulți.

Mi-aș dori pentru el, ce am avut noi, e de domeniul trecutului”, a declarat Victor Piţurcă, pentru digisport.ro.

Reclamă

Victor Piţurcă a antrenat ultima dată rivala locală a trupei lui Adrian Mititelu, Universitatea Craiova. Tehnicianul a pregătit trupa lui Mihai Rotaru timp de 4 luni, despărţindu-se de aceasta la începutul anului 2020.

Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0

Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0. Mititelu spune că echipa sa poate spera la primele 6 locuri dacă va câştiga cu Petrolul, dar şi cu UTA, primul meci din 2023.

Adrian Mititelu a dezvăluit că a avut o discuţie şi cu Marius Croitoru la finalul partidei. Actualul antrenor al piteştenilor a fost desfiinţat de Adrian Mititelu după ce a plecat de la FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

“Echipa merge bine. Ca să meargă ceas, echipa trebuie să pe locurile 1, 2, 3 în clasament. Atunci putem să spunem că mergem ceas. Merge bine şi ar reuşit să recuperăm decalaj. Suntem la 8 puncte. Care înseamnă enorm. Asta nu înseamnă că nu visăm. Dar până atunci, mai avem un meci foarte greu la Ploieşti şi trebuie să recuperăm puncte. Dacă vom câştiga la Ploieşti, e musai să câştigăm meciul cu ianuarie cu UTA.

Suntem departe de unde meritam. Eu zic că avem un joc de primele 6. Punctele sunt mult mai puţine decât am sperat. Cred că nici duşmanii noştri nu se gândeau că vom avea atât de puţine puncte.
Am vorbit cu Marius, nu e nicio problemă. I-am explicat că azi am fost mai buni decât ei şi nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră.

Era puţin supărat de înfrângere, nu prea îi ardea de discuţii. Nu ne gândeam la meciul de la Piteşti când am câştigat cu 2-0, nu bănuiam niciunul dintre noi că la meciul următor o să fim adversari. Asta e viaţa. Îmi pare rău că nu a reuşit, el şi-a dorit. E foarte greu să antrenezi Craiova“, a spus Adrian Mititelu după victoria cu FC Argeş.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și