Închide meniul

Victor Piţurcă, propus la FCSB după 0-10 la general cu Silkeborg: „Are școala bulevardului!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 octombrie 2022, 11:08

Victor Piţurcă, propus la FCSB după 0-10 la general cu Silkeborg: „Are școala bulevardului!

Victor Pițurcă critică transferurile lui Gigi Becali de la FCSB

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

  • Victor Piţurcă, propus la FCSB după 0-10 la general cu Silkeborg
  • Anunţul făcut de Dumitru Dragomir

Victor Piţurcă a fost propus la FCSB după 0-10 la general cu Silkeborg. Dumitru Dragomir crede cu tărie că „Satana” este singurul care poate transforma echipa lui Gigi Becali într-o adevărată forţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl anunţă pe Gigi Becali că va trebui să bage mâna adânc în buzunar dacă vrea ca FCSB să câştige titlul. Nu mai puţin de 1 milion de euro l-ar costa pe patronul vicecampioanei „transferul” antrenorului.

Victor Piţurcă, propus la FCSB după 0-10 la general cu Silkeborg

”Gigi ar trebui să-l aducă pe Pițurcă. Îi dă un milion de euro și vine. Eu îi cunosc pe amândoi, lui Pițurcă nu-i poate spune nimic Gigi.

Reclamă

Ce să-i spui lui Pițurcă? Păi te ia la înjurături și te spurcă. El are școala bulevardului”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Marius Croitoru, principalul favorit să vină pe banca FCSB-ului

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg. Vicecampioana României a fost desființată de formația daneză în cele două meciuri disputate în grupele UEFA Conference League.

Reclamă

A fost 0-5 atât în tur, cât și în retur. Viitorul lui „Dicanio” pe banca roș-albaștrilor a devenit principalul subiect de discuție după înfrângerile-șoc din Europa.

Nicolae Dică a declarat la conferința de presă că nu se teme de o posibilă demitere. „Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă!”, a fost răspunsul lui Nicolae Dică, după FCSB – Silkeborg 0-5.

Între timp, Gigi Becali pregătește „terenul” în cazul în care va decide, în cele din urmă, să încheie colaborarea cu Dică. Potrivit Fanatik, Marius Croitoru este principala variantă luată în calcul de latifundiarul din Pipera pentru banca FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Croitoru a devenit liber de contract în această săptămână, după despărțirea de FC U Craiova 1948. Patronul FCSB-ului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Croitoru în trecut, datorită stilului său ofensiv. Finanțatorul roș-albaștrilor a declarat în repetate rânduri că își dorește o echipă care să aibă posesia și să atace în mod continuu. Și, în viziunea lui Gigi Becali, Marius Croitoru îndeplinește criteriile respective.

Vali Creţu visează cu ochii deschiși după FCSB – Silkeborg 0-5

Vali Creţu visează cu ochii deschiși după FCSB – Silkeborg 0-5. Fundaşul a avut o reacţie uluitoare după dezastrul de pe Arena Naţională: a vorbit despre calificarea în UEFA Champions League!

Vali Creţu a ţinut capul sus după ruşinea cu danezii, scor 0-10 la general. Acesta îşi doreşte ca FCSB să ajungă la „masa bogaţilor” din cea mai tare competiţie intercluburi.

„Trebuie să respectăm competiția și să arătăm mult mai bine. Așteptăm ca la anul să ne calificăm în Europa sau Champions League! Trebuie să visăm sus, dar trebuie să arătăm mai mult.

Ne-au mai lipsit jucători, dacă nu știți. Ne-au mai lipsit și nu a fost ușor. Primele goluri au fost pe greșelile noastre, apoi a început dezastrul împotriva unei echipe care joacă fotbal și are o posesie foarte bună. Cum să nu îmi reproșez nimic?”, a declarat Vali Creţu, la finalul meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat