Închide meniul

Victor Piţurcă, verdict dur despre campionatul României: „E slab, jucători de slabă factură”! Ce a spus despre FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 22:24

Reclamă
Victor Piţurcă, verdict dur despre campionatul României: „E slab, jucători de slabă factură! Ce a spus despre FCSB

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională

Victor Piţurcă, în lojă / Hepta

Victor Piţurcă a dat un verdict dur despre campionatul României. Fostul selecţioner al naţionalei consideră că Liga 1 este un campionat slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă, ce a antrenat în două rânduri echipa patronată de Gigi Becali, nu e impresionat deloc de FCSB. Cu toate acestea, e de părere că aceasta e lider în Liga 1 fiindcă nivelul este scăzut din punct de vedere valoric.

Victor Piţurcă, verdict dur despre campionatul României: „E slab, jucători de slabă factură”

„FCSB nu pot să spun că e o echipă care să aibă o constanță formidabilă. Avem un campionat slab, jucători de slabă factură și o echipă mai bună, cu jucători mai buni, câștigă meciul”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Gigi Becali e convins că echipa lui nu mai poate pierde titlul. FCSB intră în pauza de iarnă cu un avans de 8 puncte faţă de CFR Cluj.

Echipa antrenată de Andrea Mandorlini a învins-o ieri cu 4-0 pe U Cluj în derby-ul Clujului. După meci, Ioan Ovidiu Sabău le-a transmis conducătorilor celor de la U Cluj să se gândească la o altă variantă de antrenor, având în vedere forma slabă în care se află echipa.

Reclamă

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni: „E puşcărie, fac înşelăciune”

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni. Patronul FCSB a susţinut că nu se poate pune în aplicare o asemenea iniţiativă.

Fostul lider de galerie al Stelei, Jean Pavel, a susţinut astăzi că CSA Steaua va deveni societate pe acţiuni. O acţiune la clubul Armatei ar urma să coste 10 euro, afirma Jean Pavel.

„Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi? 

Reclamă 4 / 0/3

Ce vorbești mă? Cum adică să primească gratis? (…) S-au încurcat ca puiul în lână. Faci societate pe acțiuni, dar ce activ au acolo? Cum să dai 36 de milioane de euro gratis. Ea produce 3,6 de milioane de euro pe an și tu i-o dai gratis. E pușcărie!

Tu ai făcut expertiza, Ministerul Apărării a făcut expertiza și a zis: ‘Domne, produce 3,6 milioane de euro pe an. Cum să o dai gratis?’. E imposibil de făcut, nu că e pușcărie. Nu se poate deloc. Nu poate nimeni să dea marca decât prin licitație. Alea se vând la licitație”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

„Au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani, unde sunt banii? Înseamnă că fac înşelăciune”

Gigi Becali a făcut acuzaţii grave la adresa celor care conduc clubul CSA Steaua. Becali se află de mai mulţi ani într-o bătălie în instanţă cu clubul Armatei.

„E prostia lor. Vine Corpul de Control și zice: ‘De ce ai luat marca de la Becali dacă o dai gratis?. De la Becali de ce ai luat-o că era Steaua, avea performanțe, de ce ai luat-o?’. 

Ei au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani. Unde sunt banii? Înseamnă că fac înșelăciune și vor să inducă în eroare justiția. Dacă în 10 ani, în loc să produci 36 de milioane de euro, tu ai pierdut 10 milioane de euro înseamnă că ești escroc, înșeli”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și