Închide meniul

Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor

Alex Masgras Publicat: 22 aprilie 2024, 9:58

Reclamă
Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor

Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor

Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico. Real Madrid s-a impus în meciul de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2, după ce golul victoriei a fost marcat în minutul 90+1 de Jude Bellingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au deschis scorul prin Chistensen în minutul 6, iar Vinicius a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 18. În repriza secundă, Fermin Lopez a readus-o în avantaj pe Barcelona, în minutul 69, înainte ca echipa lui Carlo Ancelotti să întoarcă prin golurile marcate de Lucas Vasquez şi Jude Bellingham.

Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Postarea la care s-a distrat starul brazilian

După golul de 2-1 marcat în minutul 69 de Fermin Lopez, mijlocaşul catalanilor s-a urcat pe un panou publicitar şi s-a bucurat într-un mod în care a reamintit de modul în care se bucură Jude Bellingham, starul celor de la Real Madrid, atunci când înscrie. Din nefericire pentru tânărul de 20 de ani de la Barcelona, chiar Jude Bellingham a marcat golul victoriei pentru Real Madrid, în minutul 90+1.

Acest lucru l-a făcut pe Fermin Lopez să intre în vizorul fanilor lui Real Madrid. Unul dintre aceştia a postat o poză cu cei doi şi a scris: „A crezut că este Jude Bellingham”.

După meci, Vincius a văzut postarea respectivă şi s-a amuzat, reacţionând cu un emoji. Reacţia starului brazilian s-a viralizat imediat şi a pus şi mai multă sare pe rană catalanilor, după înfrângerea suferită pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Cu toate acestea, mai mulţi fani ai Barcelonei au atras atenţia că bucuria lui Fermin Lopez nu a avut legătură cu Jude Bellingham, ci cu Lionel Messi. Starul argentinian, care a înscris istorie în tricoul catalanilor, s-a bucurat în acest fel în mai multe rânduri, după ce a înscris împotriva celor de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac”

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico. Real Madrid a câştigat cu 3-2 partida de pe Santiago Bernabeu, după un gol marcat în prelungiri de Jude Bellingham, jucătorul care a fost decisiv şi în partida tur din toamnă.

În minutul 28 a avut loc cea mai controversată fază a partidei dintre Real Madrid şi Barcelona. Şutul lui Lamine Yamal, puştiul-minune al catalanilor, a fost apărat de Lunin. Catalanii au susţinut că a fost gol, dar reluările nu au fost concludente, astfel încât a rămas decizia luat iniţial de arbitru.

În La Liga nu există tehnologie pentru linia porţii, aşa cum se întâmplă în Premier League sau în meciurile din UEFA Champions League. Din acest motiv, Xavi a luat foc la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu şi susţine că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte şi că este inacceptabil pentru La Liga să nu aibă această tehnologie:

„Am jucat mai bine decât Real Madrid şi am pierdut. Toată lumea a văzut, nu mai e nimic de spus. E o ruşine. E un sentiment uriaş de nedreptate. Nu pot să păcălesc pe nimeni, cu atât mai puţin pe fani. E evident. Ieri m-aţi întrebat despre arbitru şi am spus că sper să treacă neobservat şi să facă o treabă bună. Nu a făcut nimic din lucrurile astea.

Nu vreau să tac. E păcat. Dacă vrem să fim cel mai bun campionat din lume trebuie să folosim tehnologia. Au fost situaţii pe care noi nu le puteam controla. Încerc să nu îi înşel pe fani şi să fiu sincer. Am meritat victoria azi”, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și