Închide meniul

Viorel Moldovan îl distruge pe Horaţiu Feşnic: „Era sub influenţa fenomenelor paranormale”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 21:48

Viorel Moldovan îl distruge pe Horaţiu Feşnic: „Era sub influenţa fenomenelor paranormale

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Viorel Moldovan. Francesca întoarce toate privirile

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan îl distruge pe Horaţiu Feşnic, după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0. Lui Feşnic i s-a reproşat că nu l-a eliminat pe Răzvan Onea, după intrarea dură asupra lui Florinel Coman. Feşnic a mai fost criticat şi pentru faza în care Dragoş Grigore a intrat la Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ambele cazuri, Horaţiu Feşnic a ales să le arate cartonaşul galben celor doi jucători de la Rapid. Fost jucător la echipa din Giuleşti, Viorel Moldovan crede că Horaţiu Feşnic a avut un arbitraj dezastruos.

Viorel Moldovan îl distruge pe Horaţiu Feşnic

”Chiar dacă sunt legat sentimental de Rapid, e clar că trebuie să fiu echidistant, corect. Feşnic a blocat calea spre titlu. Feşnic cred că ceva s-a întâmplat cu acest om. Era sub influenţa fenomenelor paranormale!”, a spus Viorel Moldovan la orangesport.ro.

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA și finanțator la FC Vaslui, a avut un discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Fostul arbitru FIFA consideră inadmisibil faptul că Horațiu Feșnic nu a sancționat cu „roșu” cele două intrări „criminale” ale lui Onea și Grigore. Totodată, a numit „dubioasă” delegarea lui Rareș Vidican în camera VAR.

Reclamă

„A fost un meci influențat în sens negativ de către Feșnic și arbitrul din camera VAR, un arbitru de care eu n-am auzit. Nu știu ce caută în camera VAR la un asemenea meci, când putea să dai un arbitru cu experiență. Îl atenționa, vedea fazele pe monitor și lucrurile erau clare. Dubioasă delegarea și, bineînțeles, atitudinea unui arbitru internațional ca Feșnic. Nu poți să nu dai roșu la cele două faze.

N-ai voie să nu dai roșu la cele două faulturi. După meci, te duci și predai carnetul de arbitru. Dacă vezi două intrări criminale și nu le sancționezi… despre ce vorbim? Eu l-am apreciat la început, dar e departe de ce ar trebui să fie.

Ce presiune, când ai 15.000 de spectatori? Dacă erau 90.000, mai spuneam… ce presiune să ai? Ești arbitru, doar nu ești o domnișoară la un colegiu. Trebuie să ții jocul în mână așa cum scriu regulile jocului. Sunt scrise, trebuie să le respecți. N-ai cum… ești aproape de fază.

Reclamă 4 / 0/3

La sancțiunea cu roșu a lui Grigore, regulile jocului spun foarte clar faptul că, în acea parte, orice atac neregulamentar din spate este roșu direct. Sunt reguli clare!

Cred că au fost învățați să-i ia tare. Probabil că se gândeau că vor avea și o anumită permisivitate din partea arbitrului. Nu poți să faci acel atac. Orice discuție se oprește”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Gheorghe Mustaţă, atac total la Horaţiu Feşnic

Gheorghe Mustaţă a ieşit la atac şi l-a arătat cu degetul pe arbitrul care a decis ca Rapid să termine meciul în efectiv complet. Rapid a obţinut prima victorie din play-off chiar împotriva marii rivale.

În stilul ăsta, nimeni nu poate câştiga indiferent de valoarea echipei. Dacă Florinel Coman intră la pauză cu infiltraţii în picior… Eu de unde am văzut, am zis că e gata, la revedere cu Florinel Coman. Pa, la revedere!

Nu poţi să îţi baţi joc de un asemenea meci. Toţi, cei din peluză, am zis că l-a rupt pe Florinel Coman. Ăsta a fost obiectivul, să rupă. Mereu s-a jucat un fotbal dur între Rapid şi FCSB. Dar nu dur ca aici. După ce îl loveşti pe Florinel Coman, se ridică Onea şi pleacă imediat, că ştie că nu o să ia roşu. Nu este posibil aşa ceva. Piciorul stâng de alunecare, talpa o ia pe gleznă.

Este vorba de intenţie, de intrarea criminală a lui Onea. Ce retragere să facă, picioarele au fost înainte. Cine-l mai oprea pe patinoarul ăla?„, a declarat Gheorghe Mustaţă la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Viorel Moldovan îl distruge pe Horaţiu Feşnic, după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0
  • Atac dur al lui Viorel Moldovan

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și