Închide meniul

Viorel Moldovan, mesaj ironic pentru noul jucător de la FCSB: „Să îşi pună zalele pe el”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 8:58

Viorel Moldovan, mesaj ironic pentru noul jucător de la FCSB: „Să îşi pună zalele pe el

Viorel Moldovan, mesaj ironic pentru noul jucător de la FCSB

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a avut un mesaj ironic pentru noul jucător de la FCSB. Luis Phelipe a evoluat deja în ultimul său meci pentru Poli Iaşi şi se pregăteşte de mutarea la formaţia roş-albastră. La finalul meciului cu Universitatea Craiova, brazilianul s-a declarat extrem de încântat de transferul la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă din acest an, Poli Iaşi va întâlni chiar FCSB, iar Luis Phelipe nu va evolua. Brazilianul va urmări partida din tribunele stadionului din Copou.

Viorel Moldovan, mesaj ironic pentru noul jucător de la FCSB

După ce a auzit declaraţiile lui Phelipe de la finalul meciului cu Universitatea Craiova, Viorel Moldovan a avut un mesaj ironic pentru noul jucător al celor de la FCSB. Fostul internaţional român i-a recomandat să se odihnească foarte bine, pentru că nu ştie ce îl va aştepta în momentul în care se va alătura roş-albaştrilor.

„Să te odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă. Chiar îi sugerez să se odihnească bine. Să îşi pună zalele pe el!”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

Luis Phelipe va ajunge la FCSB în luna ianuarie. El a semnat un contract valabil pe patru ani, urmând să încaseze 10.000 de euro pe lună.

Reclamă

Luis Phelipe a ajuns în România în iulie 2023, atunci când a semnat cu Poli Iaşi din postura de jucător liber de contract, formaţie care abia revenise la momentul respectiv în Liga 1. Pentru acest transfer, FCSB a plătit 200.000 de euro.

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB. Noul atacant al celor de la FCSB a anunţat că e gata să dea totul pentru a-i impresiona pe Charalambous şi Pintilii.

„Sunt şi supărat, şi fericit. Acum trebuie să mă transfer, e un grup excepţional, îi iubesc pe toţi de aici, acum aştept această nouă provocare. Da, este ultimul meci, s-a pus presiune pe mine că trebuie să muncesc mult, astăzi am făcut egal, este un punct important.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul mi-a spus ‘Luis, trebuie să te bucuri, trebuie să ne ajuţi’ înainte de a mă transfera. (n.r. – despre transferul la FCSB) Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi căştig locul în echipă, la FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea.

(n.r. – despre Poli Iaşi – FCSB) Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine, e Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB, inima mea este împărţită. Vor fi momente grele sunt convins dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios şi să muncesc greu”, a spus Luis Phelipe la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și