Închide meniul

Vivi Răchită, uluit de faza în care Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi: „Linia trasă printre picioarele jucătorului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 12:01

Reclamă
Vivi Răchită, uluit de faza în care Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi: „Linia trasă printre picioarele jucătorului!

Vivi Răchită, uluit de faza în care Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi

Fază controversată în Liga 1 / Colaj Digisport

Vivi Răchită s-a declarat uluit de faza în care Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi. Fostul jucător de la Steaua şi Petrolul nu îşi explică de ce arbitrii din cabina VAR l-au chemat la marginea terenului pe „centralul” partidei şi nu au decis singuri dacă Debeljuh a marcat regulamentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza controversată a avut loc pe finalul meciului din Copou, dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe. La 1-0 pentru gazde, în minutul 81, Gabriel Debeljuh a trimis balonul în poartă, dar reuşita nu a fost validat. Decizia a fost luată după ce Chivulete a revăzut faza şi liniile trasată cu ajutorul arbitrajului video.

Vivi Răchită, uluit de faza în care Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi

Vivi Răchită a răbufnit în momentul în care a văzut modul în care s-a decis faza. Mai mult, pe grafică s-a văzut că linia roşie trecea printre picioarele unui jucător al lui Poli Iaşi.

Am văzut linie trasă printre picioarele jucătorului. Noi am ajuns să inovăm și la VAR, pentru că eu nu am văzut în niciun campionat puternic ca o decizie de ofsaid să fie luată după consultarea arbitrului. Există în camera VAR pe lângă arbitri și un tehnician care trage acele linii. De ce mai chemi arbitrul de centru să se uite la monitor?”, a declarat Vivi Răchită la fanatik.ro.

Robert Niţă s-a amuzat copios şi i-a ironizat pe arbitrii partidei restanţă din Liga 1.

Reclamă

A zis Vivi de campionatele puternice, păi noi nu ne încadrăm la campionatele puternice în primul rând. În al doilea rând, eu cred că ăștia de la FIFA, de la UEFA, o să cumpere patentul cu VAR ăsta din România la anul. Niște anomalii de-astea, niște premiere mondiale, incredibil, linia aia trasă oblig”, a afirmat și Robert Niță.

Liviu Ciobotariu: „De ce mai avem VAR?”

Şi antrenorul lui Sepsi a arătat cu degetul brigada de arbitri de la meciul din Copou.

Presiunea e mare, apasă pe umerii noştri. Au fost multe momente de joc pe care nu le-am înţeles. Arbitrii ştiu mai bine, avem şi VAR, dar maniera nu mi s-a părut corectă. La orice fază, la mijlocul terenului au fost faulturi date anapoda. La ultima fază, n-am înţeles nimic. La faza golului încasat, fault pentru noi, lasă avantaj şi după primim gol.

Reclamă 4 / 0/3

Multe decizii pe care nu le-am înţeles. Poli Iaşi a jucat cu atitudine, nu vreau să găsesc scuze, dar unele lucruri nu sunt ok. Din VAR nu se poate lua o decizie, după ia centralul decizia. De ce mai avem VAR? Cel de acolo nu poate lua o decizie şi cheamă centralul. Nu înţeleg, de ce mai eşti acolo.

(N.r. Vă simţiti postul ameninţat) Orice antrenor în momentul în care n-are rezultate are postul în pericol. Conducerea se gândeşte să te înlocuiască dacă nu ai rezultate sau să aducă pe altcineva. Fac tot ce e posibil să duc echipa unde-i e locul. Am avut un început bun, dar acum nu ne iese nimic. Antrenorul plăteşte nota de plată, chiar acă echipa are un randament mai bun faţă de meciurile trecute. E clar că atunci când nu câştigi, antrenorul e tras la răspundere. Azi nu meritam să pierdem„, a spus Ciobotariu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și