Închide meniul

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 23:10

Reclamă
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici

Vlad Chiricheş, accidentat în FCSB - Rapid 2-2 / Captură Orange Sport

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici, după accidentarea suferită în derby-ul FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul central s-a accidentat pe finalul primei reprize, după un duel cu Albion Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a încercat să continue meciul, dar a fost înlocuit în minutul 42 cu Joyskim Dawa. Imediat după derby-ul de pe Arena Naţională, a fost transportat la spital.

Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici

Fundaşul de 34 de ani a acuzat dureri mari la cot şi a primit un prim verdict groaznic. Ar avea fractură. Vestea a fost confirmată şi de căpitanul FCSB-ului, Darius Olaru. Şi-a spulberat şansele de a mai fi convocat la EURO 2024.

Mă gândesc să joc toate meciurile, normal, mă gândesc la EURO. Cu toţii ne gândim la acest lucru şi tragem tare să fim acolo.

Nu ştim singur însă cu Chiricheş. La prima vedere am înţeles că poate fi o fractură. Ne pare rău, a venit într-un moment foarte rău pentru el. A făcut nişte meciuri incredibile. Dacă juca toate meciurile până la sfârşit cred că avea şanse mari să fie la EURO. Ne pare rău, suntem alături de el şi tragem tare în următoarele etape şi pentru el, ca să îi punem medalia la gât!„, a declarat Darius Olaru la finalul meciului, la digisport.ro.

Reclamă

S-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului. Sper că nu, dar astea sunt primele veşti„, a spus şi Elias Charalambous.

Vlad Chiricheş tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut o lungă perioadă de timp departe de gazon. În acest sezon a jucat în numai 8 partide şi a adunat 633 de meciuri în Liga 1.

Cum arată clasamentul actualizat în play-off-ul Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 45 de puncte
2. Farul – 32 de puncte
3. Univ. Craiova – 31 de puncte (1 meci în minus)
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 29 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte (1 meci în minus)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și