Închide meniul
Video

Vlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2024, 0:00

Reclamă

Vlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor.

Captură AntenaSport

Vlad Chiricheş a oferit imagini memorabile după ce a primit medalia de campion. Chiricheş a început să danseze în drumul spre autocar. Tavi Popescu i-a dat autograf şoferului de la autocar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a făcut show total în drumul spre autocar, cu care FCSB va merge la Ateneul Român. Cel mai experimentat jucător de la FCSB s-a dezlănţuit în faţa fanilor extaziaţi.

Vlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor

Vlad Chiricheş a oferit imaginile serii la Arena Naţională. A dat tonul la distracţie după ce a primit medalia de campion. Chiricheş se gândeşte şi la EURO, după ce a devenit campion cu FCSB.

Vlad Chiricheş a tras concluziile şi după eşecul înregistrat de FCSB, cu CFR Cluj. Fundaşul a transmis că roş-albaştrii şi-ar fi dorit să câştige partida, însă s-a resimţit faptul că au petrecut în ultimele două săptămâni.

Vlad Chiricheş a transmis, glumind, că are puteri supranaturale, dat fiind faptul că s-a recuperat în timp record după accidentarea suferită în duelul cu Rapid. Fundaşul central a declarat că ultimele două săptămâni au fost „grele”, de când roş-albaştrii au devenit matematic campioni.

Reclamă
Reclamă 4
De asemenea, Chiricheş a transmis că va fi o onoare pentru el, dacă va fi convocat la Campionatul European din vară.

„Ne-am dorit foarte mult să câştigăm meciul, l-am controlat de la cap la coadă. Am avut şi ocazii. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, dar au fost două săptămâni grele, am sărbătorit în fiecare zi. Ne bucurăm să sărbătorim în seara asta cu fanii, cu familia.

(N.r. Urmează EURO) Îmi fac treabă cât de bine pot, mai departe…cine are putere să decidă, o face. Îmi fac treabă, încerc să joc cât mai bine, dacă voi fi acolo, e o onoare.

Am nişte puteri supranaturale şi am reuşit să mă fac bine după meciul cu Rapid”, a declarat Vlad Chiricheş, conform digisport.ro.

Reclamă

La tribuna oficială, Gigi Becali s-a bucurat alături de apropiaţi. Patronul de la FCSB a părut extrem de satisfăcut de performanţa echipei sale.

Fiesta a început pe gazon imediat după fluierul final al partidei. Coman a pătruns pe teren, iar MM Stoica, Elias Charalambous şi Pintilii au încins o horă a bucuriei. Becali a privit totul de la lojă. Imediat, Mihai Stoica a intrat pe gazon şi a prezentat fiecare om din staff şi fiecare jucător. Nu înainte de a ţine un discurs şi a le mulţumi fanilor. Ilie Năstase a venit şi el pe scenă, îmbrăcat în haine militare. Mihai Stoica a ţinut un discurs pe gazon.

„Dacă această echipă a reușit un record inimaginabil să ajungă după înjumătățire la 13 puncte de locul 2, dumneavoastră ați făcut un record formidabil. S-a bătut recordul de audiență al Arenei Naționale! Toată lumea s-a gândit că a fost un campionat foarte ușor de câștigat, dar ce nu se știe din afară am simțit noi, din interior.

Acest campionat s-a câștigat după meciul cu Rapid (0-4, în ultima etapă a sezonului regulat), când am fost dezmembrați, iar după meci, în loc ca acești suporteri fenomenali să își certe favoriți, i-au încurajat, au demonstrat că sunt alături de ei, au influențat această Arena Națională, iar titlul este al vostru! Al vostru! Repet, ca să înțelegeți: titlul este al vostru!”, a spus Mihai Stoica pe gazon.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

Prima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și