Închide meniul

Vlad Chiricheş, în tribune la FCSB – Dinamo! Fundaşul de 33 de ani este pe stadionul Arcul de Triumf

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2023, 22:12

Reclamă
Vlad Chiricheş, în tribune la FCSB – Dinamo! Fundaşul de 33 de ani este pe stadionul Arcul de Triumf

Vlad Chiricheş, în tribune la FCSB - Dinamo

Vlad Chiricheş, în tribune la FCSB - Dinamo / Captură Orange Sport

Vlad Chiricheş, în tribune la FCSB – Dinamo! Fundaşul de 33 de ani urmăreşte derby-ul de pe stadionul Arcul de Triumf, la doar o zi după ce s-a antrenat alături de jucătorii lui Elias Charalambous pe aceeaşi arenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş al celor de la FCSB este liber de contract, după ce s-a despărţit de Cremonese, echipa la care a evoluat sezonul trecut, în Serie A. Vlad Chiricheş este aproape de a semna cu vicecampioana României.

Vlad Chiricheş, în tribune la FCSB – Dinamo! Fundaşul de 33 de ani este pe stadionul Arcul de Triumf

După ce s-a antrenat cu FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo, la primul contact al roş-albaştrilor cu stadionul Arcul de Triumf, Vlad Chiricheş a luat loc în tribune pentru meciul din etapa a doua.

Chiricheş negociază de câteva săptămâni cu FCSB şi este foarte aproape de a reveni la formaţia cu care a câştigat titlul din Liga 1, mai ales că deja s-a antrenat cu jucătorii lui Charlambous. Cu toate acestea, Chiricheş nu a semnat încă cu echipa lui Gigi Becali.

La scurt timp după antrenamentul efectuat de Vlad Chiricheş alături de FCSB, Mihai Stoica a oferit o scurtă declaraţie în ceea ce îl priveşte pe fundaşul de 33 de ani:

Reclamă

„Zilele astea sper să-l adăugăm şi pe Chiricheş în grupul de jucători”, a declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că nu a renunțat la transferul lui Vlad Chiricheș. Patronul de la FCSB susține însă că mutarea fundașului la gruparea roș-albastră depinde de adversarii echipei din preliminariile Conference League.

Latifundiarul din Pipera susține însă că îl va transfera imediat pe Chiricheș, fără să mai stea pe gânduri, dacă FCSB se va califica în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheș s-a antrenat în această vară alături la baza FCSB-ului, îsnă este sub contract cu Cremonese, formație care a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut.

„Așa lucrez eu de mulți ani. Stai puțin să văd echipa, cum ne prezentăm, cu cine cădem la sorți (n.r. – în Europa) și, în funcție de asta, să fie riscul mai mic.

Dacă ne calificăm (n.r. – în grupele Conference League), l-am luat a doua zi. Că nu mai contează câteva sute de mii. Te ajută și la câștigarea campionatului, și la Liga Campionilor.

Dacă își găsește echipă între timp, desființăm echipa! Fără Chiricheș nu se mai poate juca fotbal”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă susținută la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și