Închide meniul

Vlad Chiricheș își pregătește revenirea pe teren la FCSB! Ultimele vești despre starea fundașului: „Se întoarce mai puternic!”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 23:35

Reclamă
Vlad Chiricheș își pregătește revenirea pe teren la FCSB! Ultimele vești despre starea fundașului: Se întoarce mai puternic!”

Mihai Stoica a oferit detalii de ultimă oră despre situaţia lui Vlad Chiricheş. Fundaşul nu poate reveni pe teren pentru că mai simte dureri

Vlad Chiricheş, în timpul meciul cu Nordsjaelland / Profimediaimages

Vlad Chiricheș își pregătește revenirea pe teren la FCSB, după accidentarea suferită în partida cu UTA. Elias Charalambous a dezvăluit că fundașul central a făcut progrese, și va începe să se antreneze ușor începând de săptămâna viitoare, în vederea revenirii în lotul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a fost transferat de FCSB în vara trecută, însă s-a accidentat în duelul cu UTA, duel pierdut de FCSB cu 1-2. Fundașul a fost înlocuit în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana.

Vlad Chiricheș își pregătește revenirea pe teren pentru FCSB

Elias Charalambous a oferit ultimele detalii despre starea lui Vlad Chiricheș. Antrenorul cipriot a declarat că fundașul va reveni alături de jucătorii roș-albaștrii începând de săptămâna viitoare, atunci când va începe să efectueze alergări ușoare.

De asemenea, Charalambous s-a mai declarat convins de faptul că Chiricheș va reveni mai puternic pe teren pentru FCSB, după accidentarea suferită.

De săptămâna viitoare va începe să alerge și vom vedea cum merge. Nu știm exact când se va întoarce, dar e pe drumul cel bun.

Reclamă

E puternic, e un jucător experimentat, de multe ori mintea trebuie să fie limpede. El e puternic și cred că se va întoarce și mai puternic”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Mihai Stoica, despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB. Revenit în această vară la formaţia roş-albastră după 10 ani, Chiricheş nu a apucat să evolueze foarte mult la vicecampioana României.

Vlad Chiricheş are cel mai mare salariu de la FCSB, 500.000 de euro pe an. Gigi Becali, patronul liderului din Liga 1, a dat de înţeles că regretă aducerea lui Chiricheş, în condiţiile în care acesta primeşte un salariu uriaş pentru fotbalul românesc şi este indisponibil.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda declaraţiilor făcute de Gigi Becali, Mihai Stoica este părere că patronului lui FCSB nu îi pare rău de banii cheltuiţi cu Vlad Chiricheş sau cu alţi jucători care nu joacă.

Gigi Becali gândeşte cu voce tare la toate emisiunile la care este invitat pe calea undelor.

Sub nicio formă nu e genul care să-i pară rău sau se gândească câţi bani a cheltuit cu Chiricheş şi nu joacă, cu Panţîru şi nu joacă.

Trece la capitolul pierderi, doar că gândeşte cu voce tare. Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă.

Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine. După pauza internaţional. Am spus, la începutul lui noiembrie”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și