Închide meniul

Vlad Chiricheș, titular în Farul – FCSB! Veteranul revine pe teren după 7 luni de absență. Surprizele din echipa roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 19:34

Reclamă
Vlad Chiricheș, titular în Farul – FCSB! Veteranul revine pe teren după 7 luni de absență. Surprizele din echipa roș-albaștrilor

Vlad Chiricheș, titular în Farul - FCSB

Vlad Chiricheș / Profimedia

Vlad Chiricheș este titular în Farul – FCSB! Elias Charalambous a decis să surprindă pe toată lumea și l-a inclus în echipa de start pe veteranul care nu a mai jucat din luna august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și FCSB se va juca duminică, de la ora 21:00. Duelul de la Ovidiu va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vlad Chiricheș, titular în Farul – FCSB

Ultimul meci jucat de Vlad Chiricheș a fost la finalul lunii august, a anului trecut, împotriva celor de la UTA Arad. Veteranul s-a accidentat grav la această partidă și a stat departe de teren până în luna martie a acestui an.

Pentru meciul cu Farul, Elias Charalambous a hotărât să îl scoată din primul 11 pe Joyskim Dawa. Astfel, alături de Ngezana va juca Chiricheș.

De asemenea, alte surprize pregătite de Elias Charalambous sunt titularizarea lui Radaslavescu, dar și faptul că Octavian Popescu a fost lăsat pe banca de rezerve.

Reclamă

Cum arată echipele de start la meciul dintre Farul și FCSB:

Farul: Buzbuchi – Mihai Popescu, Larie, Gustavo Henrique, Dussaut – Ganea, Queiros, Grameni – Deaconu, Munteanu, Cojocaru.

Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Radaslavescu, Băluță, Coman.

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa.

Antrenor: Elias Charalambous

Florinel Coman a primit o ofertă colosală

Florinel Coman a primit o ofertă colosală şi poate pleca în vară de la echipa lui Gigi Becali. Starul FCSB-ului se poate îmbogăţi dacă o acceptă. Este tentat cu un salariu anual de două milioane de euro.

Coman are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, dar poate pleca de la FCSB la orice echipă care îi achită clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani poate ajunge în Qatar.

Al-Duhail este echipa care ar insista pentru Florinel Coman. În Qatar joacă şi Denis Alibec, la Muaither FC.

Reclamă

”Coman, înțeleg că e foarte aproape de un transfer în Qatar. Al-Duhail este echipa, oferta e pe masă, 5 milioane de euro. Salariu de două milioane de euro (n.r.- pe an) pentru el. Există această ofertă, pe care eu, unul, nu cred că o mai ratează. Are o vârstă”, a anunţat jurnalistul Decebal Rădulescu la digisport.ro.

Florinel Coman face cel mai bun sezon din carieră. În această ediţie de campionat a reuşit 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive. În total, în toate competiţiile, are 16 goluri şi 9 assist-uri în 32 de partide.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și