Închide meniul

Florinel Coman a primit o ofertă colosală! „Mbappe” de la FCSB, tentat cu un salariu anual de două milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2024, 20:27

Reclamă
Florinel Coman a primit o ofertă colosală! „Mbappe de la FCSB, tentat cu un salariu anual de două milioane de euro

Florinel Coman a primit o ofertă colosală din Qatar

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman a primit o ofertă colosală şi poate pleca în vară de la echipa lui Gigi Becali. Starul FCSB-ului se poate îmbogăţi dacă o acceptă. Este tentat cu un salariu anual de două milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, dar poate pleca de la FCSB la orice echipă care îi achită clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani poate ajunge în Qatar.

Florinel Coman a primit o ofertă colosală

Al-Duhail este echipa care ar insista pentru Florinel Coman. În Qatar joacă şi Denis Alibec, la Muaither FC.

Coman, înțeleg că e foarte aproape de un transfer în Qatar. Al-Duhail este echipa, oferta e pe masă, 5 milioane de euro. Salariu de două milioane de euro (n.r.- pe an) pentru el. Există această ofertă, pe care eu, unul, nu cred că o mai ratează. Are o vârstă”, a anunţat jurnalistul Decebal Rădulescu la digisport.ro.

Florinel Coman face cel mai bun sezon din carieră. În această ediţie de campionat a reuşit 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive. În total, în toate competiţiile, are 16 goluri şi 9 assist-uri în 32 de partide.

Reclamă

Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord

Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord. Victor Becali îi transmite jucătorului de la FCSB că are nevoie de evoluţii bune şi la echipa naţională pentru ca să prindă un transfer în străinătate.

„Coman are un alt agent. El are o clauză de reziliere… Cu toate astea, n-am văzut așa să (n.r. – adică nu prea există interes pentru jucător)… pentru că foarte importante sunt și meciurile astea de la națională și Coman, în ciuda evoluțiilor pe care le are la club, că are evoluții foarte bune la FCSB, la națională n-a reușit să se impună.

Sigur că poate (n.r. – pleca într-un campionat puternic), pentru că jucătorii aceștia vor fi urmăriți la Campionatul European, dar nu cred că se va face ceva înainte de EURO”, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a fost pus la zid, după meciul României cu Irlanda de Nord. „Mbappe de România” a fost criticat de Marcel Răducanu, acesta afirmând să mijlocașul are evoluții foarte discrete la echipa națională.

„E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei (n. red. FCSB). Dar când vine la națională e foarte discret.

Internațional văd că nu convinge și asta explică și de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei”, a declarat Marcel Răducanu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și