Închide meniul

Vlad Chiricheş, titular în premieră după revenirea la FCSB. Schimbări uriaşe în echipa de start a roş-albaştrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 20:53

Reclamă
Vlad Chiricheş, titular în premieră după revenirea la FCSB. Schimbări uriaşe în echipa de start a roş-albaştrilor

Vlad Chiricheş, titular în premieră după revenirea la FCSB

Vlad Chiricheş, la conferinţa de presă / AntenaSport

Vlad Chiricheş va fi titular în premieră, după revenirea la FCSB. Fundaşul central în vârstă de 33 de ani va juca încă din primul minut în meciul Oţelul Galaţi – FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Darius Olaru lipsesc din primul 11. „Mbappe” Coman a marcat în toate meciurile roş-albaştrilor din acest sezon. Şi Andrea Compagno a fost lăsat pe bancă, în atac făcându-şi apariţia Alexandru Băluţă.

Vlad Chiricheş, titular în premieră după revenirea la FCSB

Cinci schimbări au făcut Elias Charalambous şi Mihai Pintilii în echipa de start, faţă de meciul cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile UEFA Conference League. Vlad Chiricheş apare în premieră în tricoul FCSB-ului, pentru prima oară după ce a semnat contractul cu roş-albaştrii.

În „11”-le de start şi-a făcut apariţia şi Malcom Edjouma. Francezul va juca în premieră, în acest sezon, din primul minut. Edjouma tocmai a primit o ofertă din Serie B, de la Bari, după cum a anunţat în exclusivitate AS.ro. Şi Octavian Popescu a fost titularizat şi primeşte o şansă de la staff-ul tehnic.

Ovidiu Popescu va juca pe postul de fundaş stânga. Conform surselor AS.ro, Risto Radunovic are probleme medicale, iar prezenţa fundaşului stânga al roş-albaştrilor este incertă şi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă

Echipa de start a FCSB-ului din meciul cu Oţelul Galaţi:

Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ovidiu Popescu – Djokovic, Șut, Edjouma – Cordea, Băluță, Oct. Popescu

Echipa de start a FCSB-ului din meciul cu CSKA 1948 Sofia:

Reclamă 4 / 0/3

Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Băluţă, Şut, Olaru – Cordea, Compagno, Coman

Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferinţă de presă. Gigi Becali a reuşit să îl convingă să semneze cu FCSB, chiar dacă negocierile nu au fost uşoare.

Fericit și mândru că m-am întors. E o mândrie și o fericire să mă întorc. Le mulțumesc patronului, lui MM, s-au gândit că pot să fiu acel element care poate ajuta echipa să câștige campionatul”, a declarat Vlad Chiricheş în prima lui conferinţă de presă ca jucător al FCSB.

„Asta mi-aș dori cel mai mult. Să jucăm în Ghencea, ar fi ceva extraordinar. Am văzut în perioada asta cât de iubită e echipa și cât de mult e așteptată să revină în casa ei. Sper să jucăm acolo. Ar fi scenariul perfect să o facem și să câștigăm campionatul”, a mai spus Vlad Chiricheş.

Vlad Chiricheş va purta tricoul cu numărul 21 la FCSB. La conferinţa de presă organizată astăzi, Mihai Stoica şi Chiricheş au prezentat şi tricoul pe care internaţionalul român îl va purta la FCSB. Internaţionalul român, în vârstă de 33 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 900.000 de euro.

Consider că ne lipsea un lider, pentru că noi aveam lideri tăcuți. A fost căpitan într-un campionat străin și asta înseamnă că este un lider. E unic, pentru că așa cum am spus și-n introducere, a semnat cu noi căpitanul echipei naționale. E cel mai important transfer, din acest punct de vedere”, a spus MM Stoica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și