Închide meniul

Vlad Iacob, război total cu Andrei Nicolescu: „M-a dezgustat!” Situaţie tensionată la Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 8:19

Reclamă
Vlad Iacob, război total cu Andrei Nicolescu: „M-a dezgustat! Situaţie tensionată la Dinamo

Vlad Iacob, război total cu Andrei Nicolescu la Dinamo

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo/ Facebook Dinamo

Vlad Iacob se află într-un război total cu Andrei Nicolescu, la Dinamo. Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare a dezvăluit că unul dintre acţionari vrea să-l îndepărteze de la club, motiv pentru care, susţine el, se simte dezgustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1 împotriva Universităţii Craiova. Meciul va avea loc luni, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Vlad Iacob, război total cu Andrei Nicolescu la Dinamo

Andrei Nicolescu a avut recent o declaraţie acidă la adresa lui Vlad Iacob, declarând că acesta este „băiatul lui tata”. Administratorul special al clubului a venit cu replica, şi a declarat că schimbarea sa de la Dinamo nu ar aduce niciun folos clubului.

De asemenea, Iacob dă asigurări că fiecare decizie pe care a luat-o a fost spre binele echipei, dezvăluind, totodată, că Ovidiu Burcă a fost cel care i-a prezentat pe noii acţionari ai clubului, printre care şi Andrei Nicolescu.

„Este adevărat, s-a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 17 august și subiectul este schimbarea administratorului special. O schimbare care, din punctul meu de vedere, nu este favorabilă clubului. Din păcate, nici astăzi nu există resursele pe care acest club le merită și de care are nevoie.

Reclamă

Aș vrea să răspund unei acuzații care m-a dezgustat. Domnul Nicolescu a insinuat că n-aș fi fost onorat de deciziile pe care le-am luat până acum la Dinamo. Vreau să-l anunț pe domnul Nicolescu că am luat deciziile cu integritate, în spiritul și pentru binele clubului Dinamo. Îi reamintesc că toate deciziile mele au fost validate de administratorul judiciar.

Am văzut declarația conform căreia eu am distorsionat legătura dintre acționari și administratorul judiciar. Complet fals! Îi punem la curent pe acționari cu absolut toate plățile, așa că acuzele la adresa mea sunt complet false.

Am o relație foarte bună cu Ovidiu Burcă, nu relația cu el a fost problema, ci cu alte persoane, am menționat mai devreme (n.r. – Andrei Nicolescu). Mi-a fost prezentat de Ovidiu Burcă și m-a încurajat să am încredere în el. Acum sunt în postura în care mi se aduc acuzații false în sfera publică, acuzații pe care nu le poate dovedi.

Reclamă 4 / 0/3

Miza este puterea și controlul asupra clubului. Sunt dezgustat că mi se aduc acuzații pentru deciziile pe care le-am luat, nu pot să iau decizii împotriva clubului! Miza ar trebui să fie capitalizarea cât mai urgentă a clubului Dinamo. Mizele personale ale acționarilor ar trebui să treacă în plan secund”, a declarat Vlad Iacob, pentru digisport.ro.

Planul de reorganizare al lui Dinamo a fost din nou amânat

Dinamo a primit o nouă veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou. După ce la ultimul termen, pe 23 iunie, dosarul dinamoviştilor a fost amânat pentru 13 iulie, lucrurile nu s-au schimbat.

O nouă înfăţişare a avut loc la Tribunalul Bucureşti în această dimineaţă, acolo unde dinamoviştii au sperat să primească aviz pozitiv în ceea ce priveşte planul de reorganizare. Cu toate acestea, judecătorul sindic a stabilit o nouă amânare, noul termen fiind pe 4 septembrie, potrivit gsp.ro.

La fel ca pe 23 iunie, dinamoviştii au aflat de noua amânare după doar un minut. Astăzi a fost prezenţi la Tribunalul Bucureşti Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, avocatul Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan şi avocata lui Diego Fabbrini, cel care e înscris la masa credală.

Vestea nu i-a picat bine lui Andrei Nicolescu, acţionarul principal al echipei din Ştefan cel Mare, care şi-a pus mâinile în cap în momentul în care a auzit vestea, potrivit sursei mai sus menţionate.

În cazul în care judecătorul sindic va lăsa actualul plan de reorganizare, Red&White va trebui să plătească datoriile clubului, de 8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 18:00 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden în minutul 2. Se decide campioana din Premier League 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și