Închide meniul
NEWS ALERT

„Voi retrage echipa şi voi ieşi direct din fotbal!”. Neluţu Varga a făcut anunţul momentului. Ultimatumul patronului de la CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2022, 13:51

„Voi retrage echipa şi voi ieşi direct din fotbal!. Neluţu Varga a făcut anunţul momentului. Ultimatumul patronului de la CFR Cluj

Neluţu Varga îi plânge de milă lui Gigi Becali, după anunţul patronului de la FCSB că se retrage din fotbal

Neluţu Varga este patronul lui CFR Cluj / AntenaSport

Neluţu Varga a făcut anunţul momentului. Patronul campioanei României e gata să se retragă din fotbal din cauza scandalului de arbitraj din Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri e gata să ia o decizie drastică. Vrea să retragă echipa de pe teren în următorul meci în care va considera că echipa sa este dezavantajată. Neluţu Varga le-a transmis un ultimatum conducătorilor fotbalului românesc.

Neluţu Varga a făcut anunţul momentului. Declaraţii fără precedent după Rapid – CFR Cluj 2-1

În Giulești a fost furt pe față! Nu voi mai accepta să fiu furat și umilit„, a ieşit la atac finanţatorul campioanei ultimilor cinci ani din România.

Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa din teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal. Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemena arbitri, dar ceea ce mă deranjează este că eu nu accept să mai fiu furat. În Giulești a fost furt pe față. Am avut gol valabil, iar al doilea 11 metri nu a fost niciodată. Primul 11 este discutabil, dar hai să spunem că acolo s-a dus să se uite la VAR. Gigi Becali are dreptate și apreciez că a fost corect în tot ce a spus despre meciul nostru.

Reclamă

Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun eu acum. Știți bine că eu vorbesc în presă destul de puțin, dar nu voi mai accepta să fiu bătaia de joc a nimănui. Vă spun încă o dată că dacă o să mai am parte de un asemnea arbitraj, atunci la primul meci de acest gen voi retrage echipa de pe teren, iar eu de a doua zi voi ieși direct din fotbal. Nu voi mai accepta să fiu furat pe față și umilit. Unii poate vor spune că vorbec la supărare sau vorbesc așa…ca să pun presiune. Însă, îi asigur. Mulți nu mă cunosc, iar mie nu îmi place să vorbesc în presă așa pentru imagine sau nu mai știu eu ce…”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

În minutul 32, „centralul” partidei a acordat primul penalty, cu ajutorul VAR, pentru un presupus fault al portarului Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen. Cătălin Popa a dictat o lovitură de la 11 metri şi în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti. Nu s-a mai dus să revadă faza. Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu var.

Dan Petrescu a răbufnit: „A fost Popa 2 – CFR 1. Ca pe vremea Scorniceştiului”

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1. „Bursucul” l-a acuzat pe arbitrul meciului, Cătălin Popa, că a influenţat rezultatul derby-ului, după cele două penalty-uri acordate gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Eu zic că în primele 30 de minute am controlat jocul, a venit faza primului penalty, întîi împinge Lukassen, după aceea vine faultul portarului. Am căzut până la pauză putea fi 2-0. Am revenit şi am marcat.

A venit şi penalty-ul al doilea. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă la VAR, se termina acolo polemica. Vedea că nu a fost penalty. Aici a fost ca pe vremea lui Scorniceşti. Nu vreau să îi iau din merite lui Mutu. Dacă câştigau fără ajutorul abritrului era mai bine.

A fost Popa 2 – CFR 1. Puteţi pune titlul. De ce să mai fac scandal. Am stat pe bancă, nu am protestat. Aici, la Rapid, trebuie să joci fotbal. Nu cred că e vina lui neapărat. Dacă cei de la VAR l-ar fi chemat… Nu ar trebui să vorbim numai de arbitraj că nu e corect.

Îi înţeleg frustrarea lui Burcă, de-abia venea după o accidentare. L-am pierdut pe Yuri. Cei de la Ballkani şi-au amânat meciul. Băieţii au dat totul azi. Îmi pare rău că nu am încercat să amânăm meciul”, a spus Petrescu, la finalul meciului.

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și