Închide meniul

Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0. Trupa lui Liviu Ciobotariu, prima victorie după şapte etape

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2022, 19:57

Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0. Trupa lui Liviu Ciobotariu, prima victorie după şapte etape

Voluntari - FC U Craiova 1948

Jucătorii de la Voluntari, în timpul unei partide/ Facebook Voluntari

Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0. Partida ce a deschis etapa a 11-a din Liga 1 a fost în format live sxore, pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a întrerupt seria negativă de şapte meciuri fără victorie, după ce s-au impus la limită în faţa oltenilor lui Marius Croitoru. Singurul gol al partidei a fost marcat de Droppa, în prelungirile primei reprize.

Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0

VAR-ul a fost din nou în prim-plan la meciul dintre Voluntari şi FC U Craiova 1948. Meciul a fost întrerupt câteva minute în repriza secundă, moment în care s-a analizat faza penalty-ului acordat celor de la Voluntari.

Voluntari a acumulat 12 puncte, graţie victoriei în faţa celor de la FC U Craiova 1948. Ilfovenii au avut şansa să se distanţeze în meci, însă Daniel Florea a ratat incredibil un penalty în minutul 76, trimiţând balonul în bara transversală.

În următoarea rundă, Voluntari se va duela cu Universitatea Craiova, în deplasare.

Reclamă

Final: Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0. Ilfovenii se impun graţie golului marcat în prelungirile primei reprize, de către Droppa.

Min. 76: Daniel Florea ratează un penalty pentru Voluntari.

Min 45+1. GOL Voluntari! Droppa a deschis scorul în prelungirile primei reprize, cu un șut din interiorul careului, după ce tot el a trimis în bară.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Costin, Meleke, Helder Tavares, Aliji – Damascan, Nemec, Raţă.

Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC U Craiova 1948: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, van Durmen – Asamoah, Achim – Sidibe, Bauza, Bahassa – Iancu

Antrenor: Marius Croitoru.

FC U Craiova 1948 este neînvinsă de trei runde. Oltenii vin după o victorie cu Rapid, în ultima etapă, o remiză cu U Cluj şi un alt succes, cu Sepsi. Trupa lui Marius Croitoru se află pe locul şapte în clasamentul Ligii 1, cu 14 puncte, şi poate urca pe loc de play-off în cazul unei victorii.

Reclamă

De cealaltă parte, Voluntari se află pe locul 12, cu 9 puncte după 10 runde scurse din Liga 1. În ultima etapă, ilfovenii au remizat dramatic cu FCSB, după ce Adam Nemec a transformat un penalty în minutele de prelungiri.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au duelat de două ori, iar ambele dispute au fost câştigate de Voluntari.

Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova

Adrian Mititelu l-a „betonat” pe Juan Bauza, jucător ce a fost pe lista lui Gigi Becali. Mijlocaşul argentinian a semnat un nou contract cu FC U Craiova 1948.

Noul contract este valabil până în 2025. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Interesant este că Adrian Mititelu i-a pus o clauză de reziliere uriaşă lui Bauza: 8 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv este unul dintre jucătorii începutului de sezon din Liga 1. S-a accidentat chiar în meciul cu FCSB, dar a revenit pe teren în această etapă, în victoria cu Rapid. Bauza este preferatul lui Gigi Becali.

Marius Croitoru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB

Cu puţin înainte ca Juan Bauza să semneze un nou contract cu FC U Craiova 1948, Marius Croitoru nu îşi explica cum ar putea patronul lui FCSB să îl convingă pe Bauza cu un salariu anual de 250.000 de euro. Antrenorul oltenilor e sigur că fotbalistul sud-american nu ar renunţa la FC U Craiova 1948 pentru o diferenţă de 50.000 de euro.

„La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.000 la FCSB? Bauza e clar cel mai bun număr 10 din România, de departe. E și normal să fie dorit, să aibă oferte, dar mi-e greu să cred că Bauza va face pasul la altă echipă din România”, a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și