Închide meniul
NEWS ALERT

Voluntari – FCSB se va juca pe stadionul Rapid. Anunţul oficial făcut de ilfoveni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 mai 2022, 16:05

Voluntari – FCSB se va juca pe stadionul Rapid. Anunţul oficial făcut de ilfoveni

Stadionul Rapid

Facebook FC Voluntari

Voluntari – FCSB se va juca pe stadionul Rapid. Meciul din etapa a 9-a a play-off-ul Ligii 1 nu va avea loc pe stadionul „Anghel Iordănescu”, din cauza lucrărilor de modernizare ale arenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, clubul ilfovean a luat decizia ca duelul extrem de important pentru stabilirea campioanei din Liga 1 să aibă loc pe noul stadion Giuleşti, la finalul săptămânii viitoare.

Voluntari – FCSB se va juca pe stadionul Rapid. Anunţul oficial

„FC Voluntari anunță că ,din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei „Anghel Iordănescu”, partida cu FCSB,din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal ,se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală.

Ilfovenii încep lucrările de reamenajare ale stadionului. Decizia a fost luată după marile probleme de la meciul de Cupa României cu FC Argeş.

Reclamă

„La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare.

În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară”, au anunţat ilfovenii.

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău! Anunţul făcut de Gheorghe Mustaţă

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău. Anunţul a fost făcut de liderul galeriei roş-albaştrilor, Gheorghe Mustaţă. Acesta susţine că nu i-a trecut prin cap să îi sune pe şefii suporterilor giuleşteni, pentru ca duelul să se joace pe noua arenă a Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

În schimb, ați văzut că Bocciu și Gigi Corsicanu realizează că stadionul nu este al Rapidului, este făcut din banii statului. Însă, cu toate acestea Gigi Corsicanu v-a zis bine când a spus că noi nu putem să mergem acolo la ei în Giulești. E ca și cum am juca noi în Ghencea și ar veni ei acolo.

Gigi Corsicanu știe foate bine care este rivalitatea dintre galeriile noastre, iar noi nu avem cum să mergem la ei acolo. Gigi Corsicanu a zis corect și când v-a spus că știe că eu nu îl voi suna, iar eu așa voi face.

Nu îi voi suna pe băieții de la Rapid niciodată pe acest subiect, deoarece nu este cazul. Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

FCSB caută în continuare stadion pentru a disputa posibila „finală” pentru titlu cu CFR Cluj, din ultima etapă. Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf și Buzău sunt variantele vehiculate în ultima perioadă, ultima fiind cea anunţată acum de Mustaţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și