Închide meniul

„Vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate!” Gigi Becali are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Mesaj despre calificare

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 9:32

Reclamă
„Vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate! Gigi Becali are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Mesaj despre calificare

Gigi Becali are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Mesaj despre calificare

Hepta

Gigi Becali a recunoscut că are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Patronul campioanei din Liga 1 a spus că își dorește să îi vadă pe roș-albaștrii la „masa bogaților”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous a câștigat titlul în acest sezon de Liga 1 și va participa în preliminariile pentru UEFA Champions League.

Gigi Becali are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Mesaj despre calificare

Totuși, roș-albaștrii vor avea o misiune dificilă în preliminarii, având în vedere că încep campania de calificare din turul 1.

Gigi Becali a spus însă că își dorește ca echipa sa să ajungă în noua fază a ligii din UEFA Champions League.

Patronul de la FCSB a dezvăluit că vrea ca echipa sa să realizeze o performanță care este văzută ca imposibilă de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc.

Reclamă
Reclamă 4

”Vreau calificarea asta, în Liga Campionilor. Apoi, fie ce o fi. Mi-o doresc mult. Nici nu mi-am dorit așa de mult la fotbal, ca acum, calificarea asta.

Și știți de ce mi-o doresc atât de mult? Pentru că majoritatea oamenilor spun că nu se mai poate. D-aia eu o vreau.

Eu vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Jucătorul a fost prezentat

OFICIAL! Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Este vorba de fostul jucător de la Farul, David Kiki.

FCSB a anunţat pe reţelele de socializare tansferul lui David Kiki. Jucător a semnat contractul şi va veni pe 14 iunie, atunci când se reuneşte lotul.

„FCSB anunță că, începând cu sezonul 2024-2025, David Kiki va îmbrăca tricoul roș-albastru. Internaționalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală și a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de noii săi colegi!„, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

După mutare, Ciprian Marica a fost întrebat dacă Kiki va face față la echipa lui Gigi Becali.

„Nu știu dacă mai face față la FCSB, nu l-am mai văzut în ultima perioadă. Era un jucător care, pentru noi și pentru nivelul Ligii 1 a arătat foarte bine.

Ne-am fi dorit să îl păstrăm. E un jucător care are calitate, nu întâmplător au pus ochii pe el. Sper să aibă succes la FCSB, dar mai puțin cu noi”, a spus Ciprian Marica, conform sursei citate anterior.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și