Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Jucătorul a fost prezentat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2024, 15:02

Reclamă
OFICIAL! Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Jucătorul a fost prezentat

OFICIAL! Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Jucătorul a fost prezentat

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

OFICIAL! Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Este vorba de fostul jucător de la Farul, David Kiki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a anunţat pe reţelele de socializare tansferul lui David Kiki. Jucător a semnat contractul şi va veni pe 14 iunie, atunci când se reuneşte lotul.

OFICIAL Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB! Jucătorul a fost prezentat

„FCSB anunță că, începând cu sezonul 2024-2025, David Kiki va îmbrăca tricoul roș-albastru. Internaționalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală și a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de noii săi colegi!„, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

„Va face față David Kiki la FCSB?” Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc

„Va face față David Kiki la FCSB?” a fost întrebarea la care Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc. Acționarul minoritar al echipei lui Gică Hagi a vorbit despre transferul realizat de campioana României.

Gigi Becali a dezvăluit că s-a înțeles deja cu David Kiki, care a semnat cu echipa roș-albastră. Fundașul are un contract valabil pe 3 ani cu FCSB și va încasa suma de 12.000 de euro, pe lună.

După mutare, Ciprian Marica a fost întrebat dacă Kiki va face față la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Omul din conducerea Farului a spus că fundașul este un jucător bun pentru nivelul Ligii 1 și speră ca acesta să aibă succes la echipa patronată de Gigi Becali.

„Nu știu dacă mai face față la FCSB, nu l-am mai văzut în ultima perioadă. Era un jucător care, pentru noi și pentru nivelul Ligii 1 a arătat foarte bine.

Ne-am fi dorit să îl păstrăm. E un jucător care are calitate, nu întâmplător au pus ochii pe el. Sper să aibă succes la FCSB, dar mai puțin cu noi”, a spus Ciprian Marica, la digisport.ro.

Gigi Becali, 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League!

Gigi Becali a făcut 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League! Patronul campioanei a vorbit deschis despre stadiul negocierilor în cazurile lui Alex Chipciu și Louis Munteanu, dar a rostit și un nume surpriză pe care vrea să îl aducă în vară.

Este vorba despre atacantul Daniel Popa, legitimat în prezent la U Cluj. Colegul lui Alex Chipciu a avut evoluții bune în tricoul „șepcilor roșii”, iar astfel a intrat pe radarul lui Gigi Becali.

„(n.r. despre transferul lui Chipciu) Da. Tratativele, dacă îi dă voie să plece gratis, îl luăm. Nu putem să dăm bani pe un jucător de 35 de ani. El a zis că încearcă, că are relaţie bună cu clubul.

Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000.

Am spus că vin 5-6 jucători. Popa este pariul meu, o să vedem! E pariul meu, nu costă mult. E pariul meu. Mie îmi plăcea de el când era la Dinamo.”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:53

Wout Weghorst, gol la prima atingere de balon în Polonia – Olanda 1-2! A adus victoria batavilor în minutul 83

17:51

FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid

17:50

Polonia – Olanda 1-2. Weghorst, gol la prima atingere de balon! Victorie uriaşă obţinută de olandezi. Lewandowski, lăsat pe bancă

17:48

OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024! Anunţul oficial al selecţionerului

17:37

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Motivul pentru care nu va reprezenta Marea Britanie

17:13

„Jucătorii plâng!” Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și