Închide meniul

„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2024, 23:26

Reclamă
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo? Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!

Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo / Profimedia

Zeljko Kopic a făcut un anunţ categoric despre viitorul său la Dinamo, după victoria cu Csikszereda, scor 2-0, din barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Antrenorul croat a ţinut să afime că nu ia în calcul să plece de la clubul din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faţa a peste 30.000 de fani, Dennis Politic a fost „eroul” lui Dinamo în manşa tur a barajului. A reuşit o „dublă” impresionantă şi i-a transformat pe „câini” în mari favoriţi la evitarea retrogradării.

Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda

Zeljko Kopic i-a avertizat pe jucătorii săi că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să nu se considere deja câştigători ai barajului.

2-0 este un rezultat bun. Am avut câteva faze bune în care puteam să-l marcăm și pe al treilea. În primele minute am început bine, apoi oponentul s-a stabilizat și s-a apărat bine. La pauză am schimbat ceva, le-am cerut să aibă mai multă energie în atac. A doua repriză ne-am schimbat, am dat două goluri. Trebuie să fim foarte serioși.

Nu suntem salvați, mai avem un meci și trebuie să fim concentrați și dăm maximul. Csikszereda este o echipă cu calitate. Nu sunt relaxat pentru că treaba nu e făcută, mai avem un meci și trebuie să fim la cel mai înalt nivel.

Reclamă
Reclamă 4

Au calitate, vor juca acasă și ne vor pune în dificultate. Joacă acasă, vor încerca să ne enerveze, dar trebuie să ne pregătim și să fim la cel mai înalt nivel.

Dennis (n.r. Politic) are această calitate și vorbesc mult cu el despre momentele în care trebuie să-și asume responsabilitatea. Ce a făcut astăzi a fost fantastic.

(n.r. Ați vorbit cu conducerea despre viitorul dumneavoastră?) Nu, sunt concentrat pe următorul meci. Vreau să-mi termin treaba aici. (n.r. Vreți să rămâneți la Dinamo) Sigur. Câți ani am? Am 46, nu am 60. Încă am energia necesară și vreau să lucrez. Cred că am multe lucruri de arătat, cred că am arătat deja lucruri în carierea mea de antrenor. Am ambiții, am energie să fac lucruri mari”, a declarat Zeljko Kopic la digisport.ro.

Reclamă

Dinamo – AFK Csikszereda, scor 2-0

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară. Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani. Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

DINAMO: Golubovic – Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr (Borduşanu 62) – Milanov (Goncalo Gregorio 62), Gnahore, Pavicic – Bani (Dani Iglesias 87), H. Abdallah (P. Neagu 90+2), Politic (C. Costin 87). ANTRENOR: Zeljko Kopic

CSIKSZEREDA: Gyenge – J. Nagy, Kelemen, Csuros (Pinter 71), Apro (Makrai 63) – Veres, Szondi (E. Bakos 46) – Babati, Soufiane Jebari (Gheralia 89), Gal-Andrezly – Jelena (Szilard Bloj 71). ANTRENOR: Robert Ilyes

Cartonaşe galbene: Moura 78 / B. Szondi 45, Makrai 67

Arbitri: Rareş Vidican – Marius Marica, Daniel Mitruţi – Florin Andrei

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Alexandru Vodă

Observator: Alexandru Deaconu

Delegat de joc: Felix Grigore.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:29

Denis Drăguș va deveni milionar la Trabzonspor! Salariu și bonus uriaș pentru atacantul naționalei! Turcii îl „îngroapă” în bani

16:24

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid

15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și