Închide meniul
Video

Wesley Vodă și boierul Adailton! Brazilienii „căliți” la Vaslui, aproape de FC Botoșani. Valeriu Iftime: „Sunt obișnuiți cu discotecile mai rare și mall-urile mici!” EXCLUSIV

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 23:31

Wesley Vodă și boierul Adailton

Colaj cu Wesley și Adailton / as.ro

Wesley Vodă și boierul Adailton! Valeriu Iftime îi vrea la Botoșani pe brazilienii căliți în Moldova. Patronul a dezvăluit care este condiția ca mutarea de vis să se realizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără victorie de la jumătatea lui august, Teja nu mai are viață lungă la Botoșani. Iftime s-a gândit la o echipă de brazilieni căliți în Moldova. Dar abia la iarna îi poate aduce pe bancă.

Wesley Vodă și boierul Adailton!

Foști jucători la Vaslui, Adailton și Wesley pot face echipa pe banca Botoșaniului. E planul de viitor al lui Iftime. Cei doi pot n-ar refuza scaunul …. de la Botoșani și ar putea deveni… noii domnitori ai Moldovei!

„În principiu ei sunt de acord, este de acord Adailton, dar are un contract în Brazilia și acel contract se termină în ianuarie”, a spus Valeriu Iftime, pentru as.ro.

Acum Adailton are licența de antrenor și cine îl vrea pe Adailton, mai bine decât pe mine”, a spus și Wesley, pentru as.ro.

Reclamă

Wesley și Adailton cunosc Moldova. Amândoi au jucat la Vasluiul lui Porumboiu.

„La Botoșani e mai bine decât la Vaslui, ei sunt obișnuiti cu geamuri prin care iese fum de la centrala pe lemne de la etajul 4, strada să fie un pic mai strâmbă, discotecile mai rare și mall-urile mici”, a mai spus Iftime.

„Eu sunt țăran! De unde ești? Din Vaslui! Sunt țăran și gata!„, a încheiat Wesley.

Reclamă 4 / 0/3

Wesley şi Adailton, la FC Botoşani! Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime

Patronul de la Botoşani nu a exclus varianta ca cei doi să ajungă la Botoşani la iarnă. Adailton ar urma să vină antrenor principal, în timp ce Wesley ar urma să fie translatorul său.

„Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă, discuţia cu Adailton este până atunci. Prima discuţie a mea a fost cu Adailton, înainte de Mihai, dar atunci avea nişte discuţii, nu era sigur şi am crezut mai mult în Mihai, acum am să văd ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui şi vin la pachet”, a spus Valeriu Iftime la Prima Sport.

Colaj cu Wesley și Adailton / as.ro

Mihai Teja, aproape de a fi demis de la Botoşani

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV. Valeriu Iftime a anunţat că dacă Botoşaniul va pierde duelul cu Rapid, din etapa a 13-a, sunt şase mari ca antrenorul să fie dat afară.

„Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, este astăzi o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a spus Iftime, la Orange Sport.

Înainte de duelul de sâmbătă de pe Giuleşti, Botoşaniul e pe locul 12, cu 13 puncte acumulate după 11 etape, în care a înregistrat 3 victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și