Închide meniul

Yassine Bahassa, fericit după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1: „Mă simt bine și iubit aici!”. Ce a spus despre un posibil transfer

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2023, 22:43

Reclamă
Yassine Bahassa, fericit după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1: „Mă simt bine și iubit aici!. Ce a spus despre un posibil transfer

Yassine Bahassa a marcat 4 goluri în actualul sezon din Liga 1

Yassine Bahassa a marcat 4 goluri în actualul sezon din Liga 1 / Profimedia

Yassine Bahassa s-a arătat fericit după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1. Mijlocașul francez a marcat din nou și a ajutat formația olteană să câștige duelul cu ilfovenii. Bahassa se află într-o formă de vis și spune că se simte bine în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yassine Bahassa și Juan Bauza au fost porecliți „Gemenii golului” de la echipa lui Adrian Mititelu, iar francezului îi surâde asemănarea respectivă. Jucătorul de 30 de ani visează la calificarea în play-off.

Yassine Bahassa, fericit după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1: „Mă simt bine și iubit aici!”

Bahassa continuă să facă furori în tricoul lui FC U Craiova 1948. Francezul a ieșit la rampă în minutul 54 al meciului cu FC Voluntari.

Mijlocașul oltenilor a restabilit egalitatea cu un șut din interiorul careului. Vitalie Damașcan reușise să deschidă scorul în prima repriză.

Autogolul lui Adam Nemec, din minutul 61, i-a adus formației pregătite de Nicolo Napoli cele 3 puncte.

Reclamă

Yassine Bahassa își dorește ca FC U Craiova 1948 să câștige ultimele 4 meciuri din sezonul regular și să obțină calificarea în play-off.

Francezul nu se gândește momentan la transfer. Bahassa este concentrat doar pe obiectivul din Bănie.

Yassine Bahassa visează la play-off!

Bahassa a vorbit și despre înfrângerea la „masa verde” suferită de echipa sa în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, după scandările xenofobe ale fanilor olteni.

Reclamă 4 / 0/3

„Și mie și lui Bauza ne place fotbalul. Ne enervează această decizie (n.r. – înfrângerea „la masa verde” cu Sepsi). În mod normal, echipa gazdă ar avea de suferit.

Sperăm să câștigăm meciurile rămase și să obținem 12 puncte. Nu mă gândesc să plec de la Craiova, mă simt bine aici, mă simt iubit și să bucur că am reușit să întoarcem scorul în această seară”, a spus Yassine Bahassa, după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1, potrivit digisport.ro.

4 goluri și 4 assist-uri a reușit Yassine Bahassa în actualul sezon din Liga 1. 500.000 de euro este cota de piață a francezului, potrivit transfermarkt.com.

FC U Craiova 1948 se află pe locul 7 în Liga 1, la 5 puncte în spatele zonei de play-off. În ultimele 4 etape din sezonul regular, oltenii vor juca cu CS Mioveni (acasă), Chindia Târgoviște (deplasare), FC Botoșani (acasă) și FC Hermannstadt (acasă).

Adam Nemec, autogol incredibil în FC U Craiova 1948 – FC Voluntari!

Adam Nemec și-a dat un autogol incredibil în meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari! Slovacul și-a învins propriul portar cu un șut imparabil, în repriza a doua a partidei din Bănie. Nemec a rămas fără reacție după ce a realizat ce a făcut.

Seara lui FC Voluntari de pe „Ion Oblemenco” a început excelent. Moldoveanul Vitalie Damașcan a deschis scorul în minutul 24, după o centrare excelentă expediată de Marcelo Lopes.

FC U Craiova 1948 a ieșit mult mai montată de la vestiare și a reușit să întoarcă rezultatul într-un interval de numai 7 minute.

Reclamă

Yassine Bahassa a restabilit egalitatea în minutul 54, cu o reluare cu latul din interiorul careului.

Apoi, în minutul 61, a avut loc o fază rară. Adam Nemec a ieșit la rampă, însă în mod negativ pentru FC Voluntari.

Același Bahassa a centrat din corner, iar Nemec a intervenit în încercarea de a degaja. Din păcate pentru ilfoveni, atacantul slovac s-a poziționat complet greșit și a trimis cu stângul în propria poartă.

Fostul jucător al lui Dinamo a reluat cu interiorul lângă bară, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Mihai Popa. Nemec a rămas inert, uitându-se lung spre propria poartă, în timp ce jucătorii lui FC U Craiova 1948 sărbătoreau în careul ilfovenilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și