Închide meniul

Zeljko Kopic a început „curăţenia de iarnă” la Dinamo. Primul jucător dat afară! Anunţ despre transferurile pregătite de „câini”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2023, 16:55

Reclamă
Zeljko Kopic a început „curăţenia de iarnă la Dinamo. Primul jucător dat afară! Anunţ despre transferurile pregătite de „câini

Reacţia lui Zeljko Kopic, după ultimul transfer anunţat de Dinamo

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo / Hepta

Zeljko Kopic a început, oficial, „curăţenia de iarnă” la Dinamo. Cătălin Țîră este primul jucător cu care s-au înţeles conducătorii grupării din Ştefan cel Mare pentru rezilierea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 29 de ani a jucat în 9 meciuri din acest sezon al Ligii 1 şi nu a marcat niciun gol. A fost titular o singură dată. În cei 2 ani petrecuţi la Dinamo, Ţîră a înscris de 2 ori în cele 33 de partide din toate competiţiile.

Zeljko Kopic a început „curăţenia de iarnă” la Dinamo

Dinamo a oficializat despărţirea de Ţîră printr-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Dinamo 1948 București și atacantul Cătălin Țîră au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu. Mult succes în carieră, Cătălin Țîră!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Reclamă

Zeljko Kopic le-a transmis fanilor că va avea probleme în a aduce jucători. S-a ferit să anunţe câte transferuri speră să se oficializeze în această iarnă.

În mercato de iarnă nu este ușor să faci transferuri, să găsești numai jucători potriviți. Vom vedea ce opțiuni vom avea. Este dificil de vorbit de un număr. Dar văd la Dinamo că absolut toată lumea vrea să evolueze, să fie mai bună, zilnic, avem discuții, sunt sigur că vom găsi soluțiile potrivite.

Dinamo e un club mare, sunt multe zvonuri, multă lume vorbește… Vreau să calculez în pace tot, să vorbesc cu oamenii din club, iar când vom avea totul rezolvat, vom ieși cu nume„, a declarat Zeljko Kopic la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviştii au intrat în vacanţă după victoriile cu FC Botoşani şi FC Voluntari. Alb-roşiii au 16 puncte după 21 de etape, cu 4 mai mult decât „lanterna roşie” FC Botoşani.

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor. Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele clubului, care s-a lovit de refuzul unor jucători importanți.

Potrivit fostului jucător din Ștefan cel Mare, majoritatea fotbaliștilor care au refuzat-o pe Dinamo se tem de retrogradarea echipei, lucru care le-ar „păta” imaginea. Totodată, Giani Kiriță a menționat faptul că oficialilor din Ștefan cel Mare vor avea o perioadă de transferuri foarte grea.

Au în spate frica asta de a retrogrda. ‘Dacă doamne ferește retrogradăm, ce facem? Că avem în CV o rertrogradare’. Și atunci va fi foarte greu”, a spus Giani Kiriță, potrivit sport.ro.

Până în momentul de față, „câinii” din Ștefan cel Mare au fost refuzați de Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, jucători legitimați în prezent la FCSB, dar care au fost puși pe „lista neagră” de către Gigi Becali. Totuși, mai au șanse să ajungă la Dinamo Cristi Ganea și Ronaldo Deaconu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și