Închide meniul

Zeljko Kopic, antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Cum arată echipa ideală a rundei cu numărul 25

Alex Masgras Publicat: 13 februarie 2024, 12:18

Reclamă
Zeljko Kopic, antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Cum arată echipa ideală a rundei cu numărul 25

Zeljko Kopic, antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Cum arată echipa ideală a rundei cu numărul 25

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Zeljko Kopic a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Formaţia din Ştefan cel Mare a produs surpriza şi a învins-o pe campioana Farul Constanţa chiar la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Velkovski şi Politic. În urma prestaţiei de la malul mării, Zeljko Kopic a fost desemnat antrenorul etapei cu numărul 25 de LPF. De asemenea, în echipa ideală a rundei apar şi cei doi marcatori ai „câinilor”.

Zeljko Kopic, antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Cum arată echipa ideală a rundei cu numărul 25

PORTAR

Marioan Aioani (FC Rapid 1923) – S-a acomodat rapid la noua sa echipă. A fost sigur în intervenţii.

FUNDAŞI

Reclamă

Tiberiu Căpuşă (UTA Arad) – A deschis scorul în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din runda a 25-a. A fost a doua sa reuşită din acest sezon.

Darko Velkovski (Dinamo) – Gol marcat şi o intervenţie în defensivă care a salvat un gol. Printre cei mai buni jucători din disputa de la Ovidiu.

Iulian Cristea (FC Rapid 1923) – Intrat în teren după primul sfert de oră, a arătat că poate fi oricând o soluţie pentru defensiva giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Risto Radunovic (UTA Arad) – Experienţa lui s-a văzut în modul cum a tratat fiecare duel. Este străinul cu cele mai multe meciuri în tricoul roş-albaştrilor.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (Universitatea Cluj) – Introdus la pauză, a schimbat în bine jocul echipei. A marcat şi a scos penalty-ul în urma căruia ardelenii au egalat.

Damjan Djokovic (FC Rapid 1923) – Pe lângă golul marcat, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, unde a făcut excelent legătura între linii.

Gabriel David (FC Botoşani) – Tânărul jucător al moldovenilor şi-a trecut pentru a patra oară numele pe tabela marcatorilor.

ATACANŢI

Alexandru Băluţă (FCSB) – A finalizat frumos o acţiune ofensivă la care au participat activ 10 dintre cei 11 jucători trimişi în teren de Elias Charalambous.

Reclamă

Enzo Lopez (FC Botoşani) – Al doilea meci în SuperLigă, al doilea gol marcat. Un vârf care merită urmărit cu atenţie.

Dennis Politic (Dinamo) – A marcat şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Zeljko Kopic (Dinamo) – Pregătiţi excelent tactic, bucureştenii au reuşit o victorie mare, care a reaprins spreranţele că vor atinge obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” Vezi toate știrile
Citește și