Închide meniul

Zeljko Kopic cere întăriri după Petrolul – Dinamo 1-0. Mesaj direct pentru conducere: „Sper că vom mai face transferuri!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 22:51

Zeljko Kopic cere întăriri după Petrolul – Dinamo 1-0. Mesaj direct pentru conducere: „Sper că vom mai face transferuri!

Zeljko Kopic cere întăriri după Petrolul - Dinamo 1-0

Antrenorul lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimediaimages

Zeljko Kopic nu se ascunde şi cere întăriri după meciul Petrolul – Dinamo, scor 1-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a anunţat că mai are nevoie de jucători pentru a se lupta cu şanse pentru evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgi Milanov, Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic și Petru Neagu sunt cei cinci jucători transferaţi în această iarnă de Dinamo. Croatul de pe banca alb-roşiilor a avut un mesaj pentru conducere şi cere şi alte transferuri.

Zeljko Kopic cere întăriri după Petrolul – Dinamo 1-0

Dinamo a pierdut pe final meciul cu „lupii”, după un gol înscris de Jair în minutul 80. „Câinii” au suferit a 14-a înfrângere stagională şi rămân pe penultimul loc din Liga 1.

A fost un meci de luptă. Am creat multe acţiuni unu contra unu. Jucătorii au dat tot ce au mai bun pentru moment, au avut energie în dueluri. Am avut controlul jocului, dar încă avem probleme pe faza ofensivă.

Ne-am descurcat bine în prima repriză, deşi am făcut câteva greşeli atunci când am avut posesia. Trebuie să găsim nişte soluţii să ne prezentăm mai bine. Sper că şi problema lui Velkowski se va rezolva ca să îl avem în următorul meci.

Reclamă

Trebuie să vedem cum se vor adapta jucătorii noi. Încă ne mai gândim la transferuri, dar nu sunt uşor de realizat în perioada de iarnă. Sper totuşi că vom mai face câteva transferuri”, a declarat Zeljko Kopic la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Petrolul, victorie cu Dinamo

Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute. Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri. Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic. Petrolul s-a impus cu 1-0 şi se află pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte, în vreme ce Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 16 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

PETROLUL: Zima – P. Papp, Meijers, Huja – Doua (L. Dumitriu 90), Seto (Diomande 79), Jefferson (Hanca 64), Jair, V. Ţicu – Al. Musi (I. Răducan 79), Grozav (Işfan 79). ANTRENOR: Florin Pîrvu

DINAMO: Golubovic – Lucas Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (G. Moura 78), Pavlicic, Ilic (A. Irimia 73), Amzăr – Dani Iglesias (Ghezali 64), Goncalo Gregorio (N. Roşu 79), Hakim Abdallah (Gnahore 46). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Al, Musi 50, Juha 89, Hanca 90+5 / Homawoo 77

Arbitri: Marian Barbu – Mihai Marius Marica, Stelian Slabu – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Bogdan Dumitrache

Observator: Corneliu Fecioru

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și