Închide meniul

Zimbru Chişinău – FCSB 1-6. Roș-albaștrii au „încheiat setul” în Moldova! 6 marcatori diferiți pentru vicecampioană

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 21:43 / Actualizat: 13 martie 2023, 11:07

Zimbru Chişinău – FCSB 1-6. Roș-albaștrii au „încheiat setul în Moldova! 6 marcatori diferiți pentru vicecampioană

Jucătorii de la FCSB, în timpul amicalului cu FC Sfântu Gheorghe/ FCSB.ro

Zimbru Chişinău – FCSB 1-6. Roș-albaștrii s-au distrat în amicalul din Moldova. Echipa lui Toni Petrea a avut șase marcatori diferiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru ’10, Coman ’29, Dawa ’61, Musi ’77, Mamut ’80 și Ianis Stoica ’83 au înscris golurile FCSB-ului. Reușita de onoare a celor de la Zimbru a fost semnată de Pedro Rodrigues ’77.

În precedentul amical, FCSB câștigase cu 6-0 împotriva lui FC Sfântu Gheorghe, o altă formație din Republica Moldova. Roș-albaștrii vor mai disputa alte două partide de verificare, cu CS Mioveni (6 iulie – acasă) și Oțelul Galați (9 iulie – deplasare).

Zimbru Chişinău – FCSB 1-6

Final de meci! FCSB s-a impus cu 6-1.

Min 83. GOOOL FCSB! Ianis Stoica marchează un gol superb, cu capul, din plonjon.

Reclamă

Min 80. GOOOL FCSB! Ivan Mamut înscrie cu o lovitură de cap, după centrarea lui Șuteu.

Min 77. GOL Zimbru Chișinău! Pedro Rodrigues a redus din diferență după o dezorganizare în apărarea FCSB-ului. Jucătorul moldovenilor a reluat în plasă, de lângă Vali Crețu, după o centrare venită din partea dreaptă, care a traversat întregul careu al „roș-albaștrilor”.

Min 71. GOOOL FCSB! Alexandru Musi profită de o dezorganizare în defensiva Zimbrului și înscrie cu un șut puternic, din interiorul careului. Fundașii moldovenilor s-au invitat unul pe altul să-l blocheze pe jucătorul FCSB-ului, iar acesta a preluat, a evitat elegant un adversar și a finalizat.

Reclamă 4 / 0/3

Min 61. GOOOL FCSB! Joyskim Dawa a reluat în plasă după o lovitură liberă expediată de Alexandru Musi. Este primul gol marcat de fundașul camerunez pentru FCSB.

Min 29: GOOOL FCSB! Florinel Coman a marcat primul său gol după o pauză de un an. Ultima dată a marcat cu Șahtior Karagandy, în iulie 2021.

Min 10: GOOOL FCSB! Darius Olaru a marcat după ce a interceptat o pasă venită direct de la portarul advers.

Update 20.00: A început meciul!

Update 16.50: Cum arată primul „11” al FCSB-ului:

Echipa antrenată de Toni Petrea va întâlni Zimbru Chişinău, în a doua partidă de pregătire din această vară. FCSB a făcut deplasarea în Republica Moldova de vineri, pentru meciul amical cu Zimbru.

Reclamă

Zimbru Chişinău a încheiat sezonul trecut pe locul 7 în campionatul Republicii Moldova, motiv pentru care a susţinut un baraj de menţinere/promvare în prima ligă. Echipa a reuşit să-şi menţină locul în prima divizie, câştigând în faţa echipei Spartanii Selemet.

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0, în primul amical al verii pentru vicecampioană

FCSB s-a impus la scor în primul amical al verii. Formaţia antrenată de Toni Petrea i-a învins cu 6-0 pe cei de la FC Sfântul Gheorghe. Cel care a deschis scorul pentru FCSB a fost Adrian Şut, după doar 9 minute de joc. Următorul marcator a fost Andrei Cordea, iar golul trei a fost marcat de Ianis Stoica.

După pauză, Andrei Dumiter a dus scorul la 4-0, dintr-un penalty, care a făcut dubla în minutele de prelungiri. Pe lângă aceştia, a mai marcat şi Ivan Mamut, în ultimul minut.

Primul „11” folosit de Toni Petrea, în amicalul cu FC Sfântul Gheorghe: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Șuteu – Șut – Tănase, Musi – Cordea, I. Stoica, Coman

Rezerve: Ducan – V. Crețu, Dumiter, M. Tănasă, Lixandru, Edjouma, Achim, Perianu, Oaidă, Mamut, Șerban

Lotul lui FCSB s-a reunit pe 14 iunie. Unii jucători s-au prezentat sub comanda lui Toni Petrea pe 27 iunie. Este vorba despre cei care au fost convocați în lotul echipei naționale pentru partidele din Liga Națiunilor.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

În campionat, în prima etapă, FCSB va debuta împotriva nou-promovaţilor de U Cluj, pe teren propriu. Partida va avea loc duminică, 17 iulie.

Joyskim Dawa, debut la FCSB

Joyskim Dawa a debutat la FCSB în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe. Fundașul venit de la FC Botoșani a fost titularizat în centrul apărării. Rachid Bouhenna, celălalt transfer al verii, nu face parte din lot.

Joyskim Dawa a făcut cuplu în centrul defensivei cu Denis Haruț, revenit după împrumutul la FC Botoșani. În flancurile apărării sunt Ovidiu Popescu (dreapta) și puștiul Alexandru Șuteu (stâng

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și