Închide meniul

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0, în primul amical al verii pentru vicecampioană. St. Polten – Rapid 3-2, Universitatea Craiova – Qarabag 1-1. Toate rezultatele sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 19:47 / Actualizat: 30 iunie 2022, 0:04

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0, în primul amical al verii pentru vicecampioană. St. Polten – Rapid 3-2, Universitatea Craiova – Qarabag 1-1. Toate rezultatele sunt AICI

FCSB

FCSB, goluri rapide în primul amical al verii / Youtube

  • FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0, în primul amical al verii pentru roș-albaștri
  •  Tot azi joacă și Rapid și Universitatea Craiova

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0, în primul amical al verii pentru vicecampioana României. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO pe www.as.ro. Tot azi se joacă și St. Polten – Rapid și Universitatea Craiova – Qarabag. Toate rezultatele echipelor românești în amicale sunt aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amicalele zilei pentru echipele românești:

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0
Farul – CS Mioveni 0-0
Hartberg – U Cluj 1-0
St. Polten – Rapid 3-2
Universitatea Craiova – Qarabag 1-1

Reclamă

Update 20.15: Hartberg – U Cluj 1-0. Final de meci!

Update 20.10: St. Polten – Rapid 3-2. Austriecii au trecut din nou la conducere pe tabelă, în minutul 84.

Reclamă

Update 20.00: Universitatea Craiova – Qarabag 1-1. Andrei Ivan a restabilit egalitatea după o gafă uriaşă a portarului advers.

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0

Update 19.48: Universitatea Craiova – Qarabag 0-1. Gol al azerilor în minutul 16. Tot ei au avut şi o reuşită anulată.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.48: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0. Dumiter a reuşit dubla în minutul 90+2

Update 19.46: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 5-0. GOOOLLL FCSB! A marcat şi Ivan Mamut, în ultimul minut.

Update 19.40: Farul Constanţa – CS Mioveni 0-0. Final! Amical fără goluri pentru echipa lui Gică Hagi.

Update 19.19: St. Polten – Rapid 2-2. Pănoiu restabileşte egalitatea pentru trupa lui Adi Mutu!

Update 19.15: St. Polten – Rapid 2-1. Florin Ștefan, gol la debut, în minutul 37! Fundaşul a trimis un şut în forţă, din centrarea lui Belu, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Update 19.10: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 4-0. GOOOLLL FCSB! Execuţie fără greşeală a lui Dumiter, de la 11 metri, în minutul 57.

Update 19.10: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 3-0. Penalty primit de FCSB în minutul 56.

Reclamă

Update 18.46: St. Polten – Rapid 2-0. Un nou gol încasat de giuleşteni. Probleme în primul amical al alb-vişiniilor!

Update 18.48: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 3-0. Pauză! Jucătorii lui Toni Petrea conduc la scor de neprezentare după primele 45 de minute!

Update 18.46: St. Polten – Rapid 1-0. Jucătorii lui Adi Mutu au încasat gol în minutul 12.

Update 18.33: Începe acum şi amicalul Rapidului. Vezi VIDEO aici.

Update 18.29: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 3-0. Ianis Stoica a înscris din pasa lui Florinel Coman. Gol marcat după o fază superbă!

Update 18.12: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 2-0. A marcat şi Cordea! Portarul advers a făcut o gafă de proporţii în minutul 9. Cordea a şutat de la distanţă, iar goalkeeper-ul moldovenilor a scăpat mingea printre mâini.

Update 18.09: FCSB – FC Sfântu Gheorghe 1-0. Gol FCSB! Şut a dechis scorul în minutul 7, cu o lovitură de cap după o fază fixă! Florinel Coman şi-a trecut în cont assist-ul!

Update 18.00: A început amicalul FCSB – FC Sfântu Gheorghe!

Update 17.50: Toni Petrea mizează pe nou-venitul Dawa încă din primul minut!

Primul „11”: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Șuteu – Șut – Tănase, Musi – Cordea, I. Stoica, Coman
Rezerve: Ducan – V. Crețu, Dumiter, M. Tănasă, Lixandru, Edjouma, Achim, Perianu, Oaidă, Mamut, Șerban
Antrenor: Anton Petrea

Lotul lui FCSB s-a reunit pe 14 iunie. Unii jucători s-au prezentat sub comanda lui Toni Petrea pe 27 iunie. Este vorba despre cei care au fost convocați în lotul echipei naționale pentru partidele din Liga Națiunilor.

Florin Tănase, Octavian Popescu, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu sunt jucătorii de la FCSB care au fost pe lista celor convocati de Edi Iordănescu la echipa națională. Pintilii si Thomas Neubert i-au chinuit la antrenamente.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele Rapidului în anul centenarului

De cealaltă parte, Rapidul, cu Șucu, Mutu și Angelescu, visează frumos în anul centenarului.  Suporterii vor să îşi vadă echipa favorită campioană în Liga 1. Giuleştenii au cucerit ultima oară titlul în 2003, cu Mircea Rednic pe bancă.

„Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei și sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiți.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu la plecarea în cantonamentul din Austria.

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova

Sezonul trecut, cu ”Reghe” pe bancă, Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în play-off, fiind departe de lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Totodată, „oltenii” au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi, care urma să câştige trofeul.

Laszlo Balint vrea să schimbe strategia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și să facă performanță în Bănie. În exclusivitate pentru Antena Sport, tehnicianul pe care mizează Mihai Rotaru a vorbit despre planurile sale.

„Prefer să îi spun stimul. Momentul în care te baţi la obiective importante, există presiune. Trebuie să fii la cel mai bun nivel al tău. Am venit să muncesc de dimineaţă până a doua zi de dimineaţă, până la ultima picătură de sudoare. Mă bucur că am găsit un grup foarte bun, axat pe obţinerea de performanţe.

De aceea, lucrurile au evoluat destul de bine în acest cantonament. A fost lung, dar a venit bine. Era important să ne cunoaştem, să avem discuţii şi să se familiarizeze cu principiile mele. Fiecare antrenor are filosofia lui şi propriile principii. Vor fi schimbări, dar nu radicale, e adevărat. Din punct de vedere al abordării, îmi doresc să vin cu o filosofie care cred că mi se pliază ca stil şi personalitate. E un proces care necesită timp, nu se face peste noapte”, a spus Laszlo Balint.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu